19 / 05 / 2024

Radar Caddesindeki inşaat ne zaman bitecek

Radar Caddesindeki inşaat ne zaman bitecek

Yaklaşık bir yıl önce bina inşaatı yapılırken çöken istinat duvarı nedeniyle kapanan Radar Caddesi’yle ilgili aradan geçen bir yıla rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yerli inşaat malzemesi kullanımı ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Tedarikçiler ile müteahhitler arasında mal-hizmet alışverişi için meydana getirilen proje veri ve talep bankası YapıRadar, inşaat malzemelerinde toptan fiyatların yüzde 7,5 oranında arttığını belirtti.

Yerli inşaat malzemesi kullanımı konut fiyatlarına yansıyacak!

Tedarikçiler ile müteahhitler arasında mal-hizmet alışverişi için meydana getirilen proje veri ve talep bankası YapıRadar, maliyetleri artan inşaat malzemelerinin yerine, yerli malzemelerin ve teknolojik partnerlerin kullanılmasıyla konut fiyatlarını yüzde 15 seviyesinde düşeceği kaydedildi.

Türklerin radarındaki Karadağ’da inşaat sayısında patlama!

Karadağ'da inşaat işlerinin son beş yılda ikiye katlandı. Karadağ’da, Türk markalar rezidans kültürü ile fark yaratırken, Türk yatırımcılar da ev alma yarışında Rusya’dan sonra ikinciliğe yükseldi...

Suriye, İranlı inşaat şirketlerinin radarında!

Suriye’de savaş sonrası çalışmalar yapılıyor. İranlı inşaat şirketleri Suriye’nin başkenti Şam’ın kenar mahallelerinde birçok proje inşa etmeye hazırlanıyor.

Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı!

İnşaat firmalarının yatırım radarına giren Başakşehir gelişmeye devam ediyor. İBB tarafından bölgede inşa edilecek Başakşehir-Kayaşehir Metrosu'nda inşaat başladı...

Kenya ve Benin'de en çok inşaat malzemeleri satılıyor!

Yeni pazar arayışına hız veren KOBİ'lerin radarında Afrika var. Türk KOBİ'leri gözünü yeni pazarlara dikti. Türk KOBİ'leri gözünü yeni pazarlara dikti. Kenya ve Benin'nde en çok inşaat malzemeleri satılıyor.

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar rekor kırmayı hedefliyor!

1.5 milyon konut satışı hedefiyle yola çıkan inşaatçılar, milyarlık yatırımlarıyla bu yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Patronların radarında, Kağıthane, Halkalı ve Fikirtepe var

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Radar Caddesindeki inşaat ne zaman bitecek Haberi

Radar Caddesindeki inşaat ne zaman bitecek

Yaklaşık bir yıl önce bina inşaatı yapılırken çöken istinat duvarı nedeniyle kapanan Radar Caddesi’yle ilgili aradan geçen bir yıla rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı


Yenimahalle’de bina yapımı inşaatı sırasında çöken istinat duvarı sebebiyle Radar Caddesi’nin yolu da çökmüş ve yaklaşık bir yıl önce bu cadde trafiğe kapanmıştı. Aradan geçen bunca zamana rağmen yetkililer Radar Caddesi’ni eski haline getirme konusunda bir adım atmadı. Hala Radar Caddesi trafiğe kapalı ve çöken cadde etrafında inşaat çalışmaları devam ediyor. İnşaatın ne zaman biteceği ve Radar Caddesi’nin eski haline ne zaman döneceğiyle ilgili kimse net bir şey söyleyemiyor.



Kocaeli...