19 / 05 / 2024

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme adresi

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme adresi

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme Limited Şirketi, Omar Sulaıman A Alrahjı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi' nde kuruldu.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Longchen Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Longchen Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Guangkang Zou ve Hanying Zou ortaklığında kuruldu. 

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Baters Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yazıcı ve Ersan Deniz ortaklığında kuruldu.

Homesb Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Homesb Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Bouklı Hasan ve Mehmet Çakıcı ortaklığında kuruldu. 

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Misco Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Çorlu tarafından kuruldu. 

Al Gazi Group Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Gazi Group Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Set İşletme Turizm Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi  50 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Turquaz İnvest Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Kırıcı tarafından kuruldu.

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Punto Emlak Proje Pazarlama Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özben tarafından kuruldu. 

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Merter Grup Gayrimenkul Yatırım Ve İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Güngören’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yazıcı, Bayram Karataş, Veysel Bilir, Sabahattin Erciyes ve Ali Ekber Karar ortaklığında kuruldu.

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cıc Avrasya Enerji Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Cıc AG tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 2017 tarihinde kuruldu.

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme adresi Haberi

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme adresi

Radıc Yatırım ve İş Geliştirme Limited Şirketi, Omar Sulaıman A Alrahjı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.


Radıc Yatırım ve İş Geliştirme Limited Şirketi iş konusu, a. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmelerin ve kişilerin; kuruluş, birleşme, devir, ortaklık ve yatırım işlerine aracılık, danışmanlık ve temsilcilik etmek, b. Gayrimenkul ve Endüstriyel projeler geliştirmek, yatırımlarda bulunmak, işletmek, kiraya vermek, kiralamak, satmak, satın almak, c. İş Geliştirme alanında yönetim ve eğitim danışmanlığı, personel tedarik, yeniden yapılanma ve diğer konularda hizmetler vermek, d. Gerçek ve tüzel kişilere; ofis ve konut hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks, çamaşır, ev ve ofis temizliği hizmetleri ve benzeri hizmetlerin tamamını sunmak, e....