07 / 05 / 2024

Radısson Blu Hotel TUZLA

Radısson Blu Hotel TUZLA

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’ a baglı Radisson Blu markasının İstanbul’ da ki ilk SPA oteli OLAN Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Vadistanbul'un ortaklık yapısı değişti!

İstanbul’un en değerli kompleks projelerinden biri olan Vadistanbul’da lnvest İnşaat’ın dört şirketteki (Radisson Blu Hotel, Radisson Rezidans, Teknopark, Hastane) ortaklığı sonlandırıldı. Bundan sonraki süreçte Ortaklık yapısı Artaş - Evyap  Ortak Girişimi ile devam ediyor.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

Radisson Blu Hotel Diyarbakır'da kapılarını açtı!

Dünya markası Radisson Blu Hotel, Diyarbakır’da kendine özgü hizmet anlayışıyla konuklarına kapılarını açtı. Otelde toplamda 167 oda bulunuyor...

Peli Parke Diyarbakır’da büyüyecek!

Peli Parke Diyarbakır’da bölge bayisini tanıttı. Radisson Blu Hotel’deki toplantıyı doğunun yıldızı Diyarbakır bayileri ile paylaştı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Kayseri'nin en yüksek binası Artaş İnşaat imzası taşıyor!

Avrupa Konutları’nın mimarı Artaş İnşaat, Sabri Paşayiğit Design Office ile ortaklaşa Kayseri’nin en yüksek binası Radisson Blu Hotel’i geliştirdi...

Fercan Başkan kimdir?

Kayseri Radisson Blu Hotel Genel Müdürü Fercan Başkan oldu. Peki, Fercan Başkan kimdir? Fercan Başkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fercan Başkan'ın biyografisi...

Radısson Blu Hotel TUZLA Haberi

Radısson Blu Hotel TUZLA

Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla; şehrin gürültüsünden uzakta Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumu, muhteşem SPA merkezi ve özenle tasarlanmış iç mimarisi ile İstanbul dışına çıkmadan tatil fırsatı sunan İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli...


 Radisson Blu markasının İstanbul’daki ilk SPA oteli...


 Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla; Tuzla’nın Aydınlı mevkiinde toplam 55000 metrekarelik arazi üzerine inşaa edilmiş, şehrin gürültüsünden uzakta yeşillikler içerisindeki konumu ile muhteşem bir SPA oteli. Kolin İnşaat & Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı ve inşaatı; ünlü iç mimar Tuncay Çavdar ve ekibi tarafından iç mimarisi üstlenilmiş olan otel; Radisson Blu markasının 

İstanbul’daki ilk Spa oteli olarak 1 Şubat 2014 tarihi itibarı ile misafirlerini ağırlamaya başladı.


 İstanbul için tatil vakti...


Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla...