26 / 07 / 2024

radyant iklimlendirme sistemleri

radyant iklimlendirme sistemleri

İsviçreli iklimlendirme uzmanı Zehnder Group, Türkiye’ nin önemli mimarları ve de makine mühendislerinin olduğu bir grupla birlikte Almanya’ nın Lahr kentinde bulunan fabrikasını ziyaret etti.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri!

Yüzde 40’ın üzerinde sağladığı enerji tasarrufu ile Zehnder radyant tavan ısıtma ve soğutma sistemleri, tahrik enerjisi için ekstra elektrik maliyeti çıkartmıyor ve kullanıcıları için çok ekonomik oluyor.

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alc İklimlendirme Sistemleri Yapı Malzemeleri Organizasyon Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bağcılar'da Sinan Uyanık imzasıyla kuruldu.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

ENER-G Sistemleri ile enerji tasarrufunda yeni devir!

ENER-G, yatırım ve işletmelerin hem elektrik hem de iklimlendirme sistemlerindeki enerji tasarrufunda yepyeni bir devir başlatıyor. ENER-G’nin Türkiye’deki tek yetkili temsilciliği ve çözüm ortaklığını PNQ Teknoloji Sistemleri yapıyor. 

Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’i tercih etti!

Pırlanta Erciyes İnşaat, Prestij XL Concept ve Venüs Premium projelerinin iklimlendirme sistemleri için dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih etti. Pırlanta Erciyes İnşaat, Mitsubishi Electric’in çevreci yaklaşımını konutlarına taşıyor.

Anel Grup'tan AVM'lerde doğru iklimlendirme!

Avm’lerde iyi kurgulanmayan iklimlendirme sistemleri müşteri kaybı ve enerji israfına sebep oluyor.Babür’e göre; kış aylarında AVM’lerde iklimlendirme sistemleri ile, özellikle soğutma yapılmasının yanı sıra yeterli taze hava da sağlanmalıdır.

ASHRAE RAL CRC 2015 İstanbul 2-4 Ekim'de!

Ana teması Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği olan toplantıda, yeşil bina tasarımı, iklimlendirme tesisatlarında hava yoluyla oluşan tehlikeler, geleceğin şehirlerinde bina ve iklimlendirme sistemleri gibi başlıklar ele alınacak.

Bursa'nın evleri artık akıllandı!

Bursa'nın evleri artık akıllandı. Endülüs Park Genel Müdürü Fatih Özözlü, "Sesli komutla aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri devreye giriyor. Kimse yokken ısı ve aydınlatmada tasarruf yapılıyor" dedi

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi!

Bosch Termoteknik’in LG iklimlendirme ürünleri web sitesi yenilendi. Bosch Termoteknik’in verimli iklimlendirme sistemleri çözümlerinde öncü markası LG ürünleri için hizmet veren web sitesi, tasarımı ve içeriğiyle tamamen yepyeni bir görünüme kavuştu.

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

radyant iklimlendirme sistemleri Haberi

radyant iklimlendirme sistemleri

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan temsilcilerin de katıldığı gezide Zehnder Group’un yüksek tavanlı ve kapalı mekânlar için geliştirdiği radyant iklimlendirme ürünleri tanıtıldı.

İklimlendirme sektörünün dünyadaki en büyük şirketleri arasında yar alan Zehnder Group, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofisleri ve proje firmalarının katılımıyla Almanya’nın Lahr kentinde bulunan Zehnder Group fabrikasına gezi düzenledi. Zehnder Group Türkiye MBU Başkanı Oral Erol’un liderliğinde düzenlenen geziye T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan da çok değerli temsilciler katıldı.


Zehnder Group ürünlerinin kullanıldığı çeşitli, üretim tesisleri, lojistik merkezleri, spor salonları, otomobil showroomları ve DIY mağazalarının incelendiği ziyarette, radyant iklimlendirme çözümleri tanıtıldı. Özellikle büyük hacimli mekânlar için maksimum enerji verimliliği ile çalışan Zehnder Group radyant tavan panellerinin kullanıldığı Almanya’nın Stuttgart, Offenburg, Lahr ve Fransa’nın Strasbourg kentlerinde yer alan prestijli projeler,...