01 / 05 / 2024

Rafet Akman

Rafet Akman

Abdulazız Alturkı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Pro Istanbul Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pro Istanbul Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Mohaıbed A AlMohaıbed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Waleed Alı A Alhassoon Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vision Development Co Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

TYT Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TYT Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Dimah Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dimah Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Marmaris Brothers Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Brothers Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Brother Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Brother Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Sema Akman tarafından kuruldu.

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Rafet Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi Süheyl Akman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemesi Ana Bilim Dali Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süheyl Akman hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Built Twin Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Built Twin Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hande Akman tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Rafet Akman Haberi

Rafet Akman

Abdulazız Alturkı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Hüsrevpaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Abdulazız Alturkı Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket konusu ile ilgili, yurt içi ve yurt dışı kara, hava, deniz ve demiryolu ile taşıma nakliye ve lojistik hizmetleri işi yapmak. Gümrük İdaresi ve yetkili mercilerden izin almak ve gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla, Depo ve Özel Gümrük Antrepoları kurmak ve işletmek, Bilcümle Türkiye Gümrüklerinde gümrükleme işlemlerini yaptırmak, kombine ve konsolide taşımacılık yapmak,Şirket konusu ile ilgili 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu hükümleri uyarınca, yetki belgesi almak kaydıyla, her türlü kara, demiryolu, deniz yolu hava taşıtları ile uluslar arası ve dahili ticaret yük, eşya,...