28 / 04 / 2024

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...



Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz yeni bir şirket yatırımına imza attı. 

Dap Emlak Yatırım A.Ş., 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu. 

ZİYA YILMAZ KİMDİR?

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL ye yeni şirket kurdu!

1974 Trabzon doğumlu Ziya Yılmaz, halkla ilişkiler eğitiminin ardından DAP YAPI markasıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe pek çok değerli projeyi hayata geçirdi. Binlerce konut, rezidans, ofis ve AVM geliştirmenin yanında otel, hastane ve okul gibi toplumsal yarar sunan kalıcı eserlere de DAP Yapı orijinal mimari tasarımlarıyla değer kattı.

Forbes Dergisi "Türkiye’nin en zengin 100 kişisi" listesinde yer alan Ziya Yılmaz'ın, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcılar Derneği’nin başkan yardımcılığı, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği’nin yüksek istişare kurulu üyeliği, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve İstanbul İnşaatçılar Derneği dernek üyeliği bulunuyor.

Ziya Yılmaz, 2018'de gayrimenkul sektörüne yaptığı katkılar, geliştirdiği projeler ve meydana getirdiği eserler sebebiyle İstanbul Gedik Üniversitesi tarafından fahri doktora ile onurlandırıldı. Yılmaz, evli ve 5 çocuk babasıdır.

RAFET YILMAZ KİMDİR? 

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz, Ziya Yılmaz'ın kardeşi. Trabzon Sürmene doğumlu olan Rafet Yılmaz, kardeşi ile beraber DAP Yapı'yı kurdu. 

Dap Emlak Yatırım A.Ş. konusu: 

1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 

2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 

3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 

4.Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 

5.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 

6.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında.

Dap Emlak Yatırım A.Ş. adresi, Altayçeşme Mah. Çamlı Sk. DAP Royal Cen. olarak belirtildi. 

DAP YAPI SATIŞI DEVAM EDEN PROJELER: 

  1. Dap Çeşme 
  2. Yeni Levent
  3. Nişantaşı Koru 
  4. Lizbon Garden Hills 
  5. Dap İzmir 
  6. Tera Kule
  7. Taksim Petek 

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziya Yılmaz DAP'ın yüzde 5'ini daha sattı!

DAP Yeni Levent'te faizler 1,99'a indi!


Geri Dön