06 / 07 / 2024

Rafet Vergili özgeçmiş

Rafet Vergili özgeçmiş

MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili kimdir? Rafet Vergili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'nin biyografisi bu haberde...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Karabüklü Kardemir işçilerine konut müjdesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Özçelik İş Sendikası temsilcilik binasında ziyarette bulundu. Vergili, DDY lojmanlarında yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin Kardemir işçileri için değerlendirilebileceğini söyledi.

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapıldı. Meclis bir sonraki toplantısını 1 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Rafet Vergili özgeçmiş Haberi

Rafet Vergili özgeçmiş

Rafet Vergili kimdir?

1959 yılında Araç ilçesinde dünyaya geldi. Karabüklü merhum işadamı Mehmet Vergili’nin oğludur. İlk, orta ve lise tahsilini Karabük TED Koleji'nde tamamladı. 


1979 yılında iş hayatına atıldı. Bugüne kadar yurtiçi ve yurtdışında başta Umman, Cezayir, Romanya ve İran’da olmak üzere toplam 15 adet demir çelik tesisinin yapımını gerçekleştirdi. Şu anda Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren demir çelik tesislerinin kurucusudur.


1983-1987 yılları arasında Karabük İşverenler Sendikası'nda görev yaptı. 


Daha sonra 1989-1992 yılları arasında Karabük Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürüttü. 


Karabük Ticaret Odası Başkanlığı döneminde;

- Karabük, kalkınmada öncelikli il (teşvik) kapsamına alınmıştır.

- Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

- Karabük, doğalgaz hattı yapımı kapsamı içine aldırılmıştır.

- Karabük demir Çelik için kütük makinesi yapımı çalışmalarında bulunulmuştur.


Ayrıca Karabük'teki bir çok sivil toplum kuruluşu,...