02 / 05 / 2024

raffles otel zorlu center açılış tarihi belli oldu

raffles otel zorlu center açılış tarihi belli oldu

Raffles İstanbul Hotel, Zorlu Center içinde ne zaman açılacak? Zorlu Center, Raffles İstanbul otelinin açılışını sosyal medyada nasıl duyurdu? Raffles İstanbul Hotel, arazi değeri dışında kaç milyon dolarlık yatırım? İşte cevaplar...

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Burcu Esmersoy Boğaz’da ev arıyor!

İşadamı Berk Suyabatmaz’la Mayıs ayında evlenen Burcu Esmersoy’u taşınma telaşı sardı. Boğaz’da ev arayışına giren Esmersoy, Raffles Otel’e yerleşti.

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü her yönüyle değerlendirildi!

''İşimiz Metrekare'' konseptiyle 10 Mayıs'ta Raffles Otel İstanbul'da gerçekleştirilen ve sektöre farkı bakış açıları kazandıran 15. Gayrimenkul Zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı.

Önay Life Residence basın toplantısı 27 Nisan'a ertelendi!

Önay Life Residence, Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarına çok yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin basın toplantısı 27 Nisan 2016 Çarşamba Günü saat 09:30'da Raffles Otel'de gerçekleşecek.

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak'ta!

Evim Yüksekdağ lansman toplantısı 21 Ocak 2016 tarihinde RAFFLES İstanbul Zorlu Center'da gerçekleşecek.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesi'nin basın toplantısı 10 Aralık'ta!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı Projesinin basın toplantısı 10 Aralık Perşembe günü Raffles Otel'de gerçekleşecektir. Toplantı saat 17:00’de başlayacaktır.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi gerçekleşti!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 2021 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

İstanbul yeşil çatılarla nefes alacak!

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin himayesinde, International Green Roof Association (IGRA) Uluslararası Yeşil Çatı Derneği ev sahipliğinde 20-21 Nisan tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirildi.

Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenecek.

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin 4'ncüsü 20-21 Nisan'da!

Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi’nin dördüncüsü 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center’da düzenleniyor. İBB'nin de aralarında olduğu Türkiye ve yurtdışından çok sayıda kuruluş ile sektör örgütü de kongreyi destekliyor.

raffles otel zorlu center açılış tarihi belli oldu Haberi

raffles otel zorlu center açılış tarihi belli oldu


Zorlu Center içinde yer alacak "premium luxury" otel markası Raffles Hotel & Resorts'un ne zaman açılacağı belli oldu. 


Raffles İstanbul Hotel'in 2012'nin son çevreğinde Zorlu Center içinde açılması bekleniyordu ama olmadı. 


Zorlu Center, Raffles İstanbul Zorlu Center'in ne zaman açılacağını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da duyurdu.


Zorlu Center'in Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Zorlu Center Raffles İstanbul oteli Eylül 2014'te açılacak. İşte o tweet; 


Zorlu Center ‏@ZorluCenter: Raffles İstanbul Zorlu Center, İstanbul’un modern ve enerjik yeni yüzünün bir yansıması olarak Eylül'de açılıyor. 



Raffles İstanbul Zorlu Center'in özellikleri! 


Arazi değeri dışında yaklaşık 175 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçecek Raffles İstanbul Zorlu Center, 1887'de Raffles Hotel Singapur'un açılışına uzanan efsanevi, kişiye özel ve premium servis anlayışıyla İstanbul'da hizmet vermeye hazırlanıyor. Raffles İstanbul Zorlu Center'ın "premium luxury" hizmet anlayışında...