02 / 05 / 2024

Ragıp Paşa

Ragıp Paşa

Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan ve restore edilen Ragıp Paşa Köşkü, ülkemize gelecek Suudi Arabistan Kral ailesine ve petrol milyarderi turistlerin karargahı olacakmış.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Perili Köşk satıldı! Fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Perili Köşk’ olarak adlandırılan 116 yaşındaki tarihi Ragıp Paşa Köşkü satıldı…

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Tarihi Cafer Paşa Camisi yeniden inşa ediliyor!

Adana'da 1648'de yapılan, 1950'li yıllarda yol çalışması sebebiyle yıkılıp üzeri kapatılan tarihi Cafer Paşa Camisi, kazı sonrası ortaya çıkarılan temeli üzerine yeniden inşa ediliyor.

Ragıp Buluç: Mimarlığa önem vermeyen toplum yok olur!

Dünya Mimarlık Kongresi tarafından iki kez brifinge davet edilen tek Türk Mimar olan Ragıp Buluç İzmir'de katıldığı toplantıda, mimarlığın temelinde yaratıcılığın olduğunu ifade etti. Buluç, "Yaratmaya önem vermeyen toplumlar yok olmaya mahkûmdur." dedi.

Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi'ne ödül!

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması” sonuçlandı. Eyüp Belediyesi, Sokollu Mehmet Paşa Medresesi Restorasyonu Projesi ile süreklilik ödülü kazandı.

Eyüp Sultan’daki Halit Paşa Konağı yıkıldı!

Darbe girişiminde bulunan FETÖ üyelerinin Eyüp Sultan’daki buluşma noktası olduğu ileri sürülen İstanbul 1 Numaralı Kültür ve Tabiat Koruma Kurulu'na aykırı olan Halit Paşa Konağı'nı yıkıldı.

Makedonya Yiğit Paşa Külliyesi hizmete açıldı!

Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Yiğit Paşa Külliyesi, restorasyonunun ardından düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Makedonya Ekonomi Bakanı Driton Kuçi de katıldı...

Ragıp Paşa Haberi

Ragıp Paşa



Sarıyer Belediyesi'ne rakip çıktı


RAGIP PAŞA KÖŞKÜ ''SUUDİ KRALİYET AİLESİ''NE KARARGAH OLACAK


Türk asıllı Suudi Arabistanlı işadamı Bedii Cihaner ile kardeşi, Caddebostan'daki tarihi Ragıp Paşa Köşkü'nü restore ederek, üst seviyedeki Arap turistlere hizmet verecek bir merkez haline getirdiler. 


Kemal ÖNDER


   Arap turizmine hizmette Sarıyer Belediyesi'ne dev bir rakip çıktı. Cihaner Turizm ve Seyahat A.Ş.

   Türk asıllı Suudi Arabistanlı işadamı Bedii Cihaner tarafından 380 milyon liraya satın alınan Caddebostan'daki tarihi Ragıp Paşa Köşkü'nde üst seviyedeki Arap devlet ve işadamlarına hizmet verecek olan şirket önceki gün ''sazlı sözlü'' bir törenle açıldı.

   150 yıldan fazla bir geçmişe sahip tarihi köşkü de yeniden...