02 / 05 / 2024

Rah Investment Yatırım İnşaat Kimin

Rah Investment Yatırım İnşaat Kimin

Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mammad Rahımıv ve Rahmatollah Asadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Et Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te Emrah Türkoğlu tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kown Investment Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sermet Hançer tarafından kuruldu.

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Agt Investment İnşaat Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emre Özarslan tarafından kuruldu.

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından kuruldu. 

Körfez’den Türkiye’ye 2 milyar TL yatırım!

Ortadoğulu şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarına aracılık yapan A&S Investment’in Yönetim Kurulu Başkanı Akkuş “13 yılda aracılığımızla 3.5 milyar dolar yatırım geldi. Bunun yüzde 75’i gayrimenkul finansmanı” diye konuştu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

A-S Investment 300 milyon dolarlık yatırım yapacak!

A-S Investment yeni satın almalara hazırlanıyor. Şirket, çok yaygın bir eğitim kurumunu satın alarak 300 milyon dolar yatırımı hedefliyor. 

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And Traınıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ang Koon Yew ve Oqab H F M Almutaırı ortaklığında kuruldu. 

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 5 Aralık'ta Muhammet Mertoğlu tarafından kuruldu.

Rah Investment Yatırım İnşaat Kimin Haberi

Rah Investment Yatırım İnşaat Kimin



Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mammad Rahımıv ve Rahmatollah  Asadı ortaklığında kuruldu. 


Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, marley, parke, armatür ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izalasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,ithalat ve ihracatını yapmak.......



Rah Investment Yatırım İnşaat Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Seyrantepe Mah.Çalışkan Sok. No.4/3...