10 / 05 / 2024

Rahman Alkooheji

Rahman Alkooheji

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rahman Alkooheji, Jaafar Alrayyes tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi'nde kuruldu.

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Beton Hafriyat Madencilik Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 870 bin TL sermaye bedeli ile Rahman Uğur Çelik tarafından kuruldu.

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İktifa Grup İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Chakallı tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Sahal Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdırahman Bash ve Bashır Abdullah Sahal ortaklığında kuruldu.

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Property Emlak Limited Şirketi Ataköy'de Abdul Rahman Tahseen Bek ve Mesg Abo Amsha ortaklığında kuruldu.

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turk Bangla Group İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amena Parveen, MD Asheeq Ul alam, Saıfıur Rahman ve Sultan Ahmed Dulal ortaklığında kuruldu. 

Golden Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Group Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Rahman F.A.E., Mahrous N.A.E. ve Mous Z.E.M.M.E ortaklığında kuruldu.

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Pıramıt Uluslararası Mühendislik Ve Dekorasyon Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A.Rahman A.A.A. tarafından kuruldu.

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abed Al Rahman Hasuna tarafından kuruldu.

Soha Grup Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soha Grup Gayrimenkul Ticaret Limited  Şirketi Ataköy’de 350  bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Soha Rahmanı tarafından kuruldu.

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezgona İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200  bin TL  sermaye bedeli ile A.Rahman Sams A tarafından kuruldu.

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruento Group Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Rahman Hamza ve  Emre Altınbaş tarafından kuruldu.

Rahman Alkooheji Haberi

Rahman Alkooheji

HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Rahman Alkooheji, Jaafar Alrayyes tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu.


HJ Gayrimenkul Yatırım ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-Gayrimenkul ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek.  2-Türkiye de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak.  3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek.  4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat...