02 / 05 / 2024

Rahmi Genç

Rahmi Genç

YARGITAY, Geyve Belediyesi ise alacaklıları arasında yaşanan ‘klima krizi’nde son noktayı koydu. Kurul, biri başkanın odasında bulunan iki klimayı haczeden alacaklıları haklı buldu: “Klimalar, kamu hizmeti için zorunlu değil, haczedilebilir.”

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Agm Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugn Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zahid Genç, Ömer Faruk Çolak ve Rahmi Genç ortaklığında kuruldu.

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda OSB'si kurulacak!

Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Sekiz bakanlık ve dört tane genel müdürlükten olumlu görüşleri aldık. Türkiye'nin ilk Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni kuracağız" dedi.

Rahmi Çuhacı ekonomide ilk çeyrek büyümesini değerlendirdi!

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Başkanı Rahmi Çuhacı beklentilerin üzerinde gerçekleşen yılın ilk çeyrek büyümesini değerlendirerek, iş dünyası için bu gelişmenin oldukça memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediyesi’nin Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in öncülüğünde yapılan toplantıda imar görüşüldü.

Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumu yapıldı!

İzmir Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık Bölümü Restorasyon Yüksek Lisans Programında Ayvalık'ın Kentsel SİT Alanı Analiz sunumunu yaptı.

Ayvalık Kültür Merkezi inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan Ayvalık Kültür Merkezi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor.

Ayvalık Armutçuk Pazaryeri'nin açık olan kısmı kapatılıyor!

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçedeki yaşam koşullarının kalite düzeyini arttırıcı çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Balıkesir Ayvalık kültür merkezinin temeli atıldı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan düğün ve kültür merkezinin temeli önceki gün yapılan bir törenle atıldı.

Ayvalık Kültür Merkezi son teknolojiyle inşa ediliyor!

Ayvalık'ta Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan kültür merkezinin inşaatına ilgili firma tarafından başlanıldı. Ayvalık Kültür Merkezinin yapımında tamamen yeni teknoloji kullanılacağı açıklandı.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi inşa ediliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Küçükköy kavşağında yapım çalışmalarına başlanan kültür merkezinin Nisan ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Ayvalık'a yeni kültür merkezi geliyor!

Rahmi Gençer Başkanlığında hizmet atağını sürdüren Ayvalık Belediyesi ilçeye yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor. Rahmi Gençer, Küçükköy yol ayrımında bir kültür merkezi yaptırdıklarını ve çalışmalarının başladığını bildirdi.

Rahmi Genç Haberi

Rahmi Genç

Geyve Belediye Başkanlığı’ndan alacaklı olan Rahmi Genç ve Mehmet Kapusuz avukatlarına haciz işlemi için talimat verdi. Alınan haciz kararı uygulamaya geçirildi. 15 Mart 2011 günü haciz işlemi yapıldı. Haczedilen eşyalar arasında, biri belediye başkanın odasında diğeri muhasebe odasında bulunan iki klima haczedildi.


BELEDİYEYİ HAKLI BULDU

Belediye avukatı yapılan haciz işlemine itiraz etti; söz konusu eşyaların kendilerine gerekli olduğunu belirtti. Dosyaya, Geyve İcra Hukuk Mahkemesi baktı. Mahkeme, belediyeyi haklı buldu, söz konusu iki klima için ‘haczedilemez’ dedi. Alacaklı avukatları kararı temyiz etti. Yargıtay, yerel mahkemenin verdiği kararı bozdu.


KAMU HİZMETİ İÇİN ŞART DEĞİL


Yargıtay 12. Hukuk Dairesi’nin bozma kararında “… Geyve ilçesinin bulunduğu yer iklim koşulları göz önüne alındığında kamu hizmetinin yapılması için zorunlu olan eşyalardan bulunmadığından haczedilmezlik şikayetinin reddine karar verilmesi gerekirken yeterli...