18 / 05 / 2024

Rahmi İlhan Kulaksız

Rahmi İlhan Kulaksız

Kıvanç İnşaat Taahhüt Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi, Rahmi İlhan Kulaksız Müdürlüğü'nde 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt Zafer Mahallesi' nde kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

O ilde 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 42 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili Bahşili ilçesi, Karaahmetli Köyü, Merkez Doğanayköyü, Merkez Kurtuluş-2 mahallesi, Balışeyh İlçesi  Koçubaba köyü, Balışeyh İlçesi Kulaksız köyü, Sulakyurt Hamzalı köyü, Keskin Köprü  köyü, Yahşihan Irmak Köyü, Kılıçlar Köyündeki 42 arsayı satıyor.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Art House Turizm Ve Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Kulaksız tarafından kuruldu.

İBB Beyoğlu'ndaki arsayı 1 milyon liraya satıyor!

İBB Beyoğlu Kulaksız’da bulunan arsayı satıyor. 200 metrekarelik arsa için belediye, 1 milyon TL muhammen bedel belirledi.

Kızıltepe İlhan Makarna fabrika arsası 25.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kızıltepe İcra Dairesi Müdürlüğü, Mardin ili Kızıltepe ilçesi Yukarıazıklı Mahallesi'nde yer alan  İlhan Un İrmik Makarna Gıda'nın fabrika arsası tamamı 25 milyon 363 bin 789 TL bedelle icradan satışa çıkardı...

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınöz Teknik Madencilik Elektrik İnşaat Metal Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlhan tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Network Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Network Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Muhsin Erden Onan, Ziya Bellek ve İlhan Bellek ortaklığında kuruldu. 

Zürih Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zürih Yatırım İnşaat Anonim Şirketi İmran Bektaş İlhan tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuum Dizayn Mimarlık Cafe Gıda Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Kulaksız ve Merve Dedeoğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kırdeniz İnşaat Malzemeleri Elektrik Nakliyat Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. İnan Kulaksız tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rahmi İlhan Kulaksız Haberi

Rahmi İlhan Kulaksız

Kıvanç İnşaat Taahhüt Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi, Rahmi İlhan Kulaksız Müdürlüğü'nde 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt'ta kuruldu.


Kıvanç İnşaat Taahhüt Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, okul, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, güçlendirme çalışmaları alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak. 3- Her türlü turizm...