16 / 05 / 2024

rahmi koç kaleköy evi

rahmi koç kaleköy evi

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Et fiyatları rekora koşuyor! Yılbaşından bu yana artış miktarı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz yıl enflasyonla birlikte hızla yükselen et fiyatları, son iki ayda ise rekor seviyede yükseldi.  Peki et fiyatlarına yılbaşından bu yana ne kadar zam geldi?

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçoğlu Kablo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Koç ve Yeter Koç tarafından kuruldu.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Villarima Kaleköy lokasyon!

Villarima Kaleköy lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Villarima Kaleköy lokasyon ve konum bilgisi...

 Villarima Kaleköy fiyat listesi!

Villarima Kaleköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Villarima Kaleköy fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Villarima Kaleköy fiyat!

Villarima Kaleköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede satışlar başladı. 

rahmi koç kaleköy evi Haberi

rahmi koç kaleköy evi

Rahmi Koç’un tarihi evi, Kaleköy’ün tepesinde bulunuyor.

Mavi tura çıkan Koç, 2009’da yapılan 52 metre olan ve 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirledi.

Posta'da yer alan habere göre; Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç yelkenli yatı ‘Nazenin 5’ ile çıktığı mavi turda Antalya-Demre’ye gitti. 

Koç, evinin olduğu Kaleköy’de yatını demirledi. Hem yattan denize girdi hem de evinde dinlendi. Kendisine eşlik eden sekreteri, Koç’un bölgedeki randevularını düzenledi. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'dan 12 milyon TL'ye ev aldı!

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık...