08 / 05 / 2024

Rahmi Metin rize

Rahmi Metin rize

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmaları 2022 sonunda tamamlanacak!

Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının 2022 yılı sonunda tamamlanacağını söyledi.

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize'de bulunan kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili "Rize'de kentsel dönüşüm üç etaplı planlanıyor. İlk Belediye Blokları ile çalışma başlatacağız." diye konuştu. 

Rahmi Metin kimdir?

Rahmi Metin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Rize Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Rahmi Metin kimdir? Rahmi Metin, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rize Yeni Şehir Stadyumu'nun adı değişiyor!

Rize Stadyumu ile ilgili yaşanan isim karışıklığı ve tartışmalar üzerine Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan yaptığı açıklamada, stadyumun isminin 'Çaykur Didi Stadyumu' olduğunu açıkladı.

İkinci denize dolgu havalimanı Rize-Artvin'e yapılacak!

Ordu-Giresun Havalimanı ’ndan sonra Türkiye’de denize dolguyla inşa edilecek ikinci havaalanı Rize- Artvin Havalimanı olacak. Hükümetin 2015 yatırım programına alınan havalimanı için proje çalışmaları başlatıldı.

Rize'de 19 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Rize'de gerçekleşen toplu açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Rize'nin tabiat varlıklarını dünyaya tanıtmak için büyük bir çalışma yapıyoruz. Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisinde büyük bir altyapı projesi, 9,5 milyon avroluk bir al

Metin Burma: Atakum'da Bodrum katlar boşaltılmalı!

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, bina sakinlerinin onayı ve meclis kararı ile her binaya ilave kat çıkılarak bodrum katların boşaltılması önerisinde bulundu ve hükümetten adım beklediklerini söyledi...

Cengiz Duyar Fatih Terim'e Metin Oktay Tesisleri içinde villa yaptı!

GSYİAD üyesi Cengiz Duyar’ın 500 bin lira harcayarak Fatih Terim için Florya Metin Oktay Tesisleri’nin içinde yaptırdığı villanın görüntüleri ortaya çıktı. Tecrübeli hoca, özellikle maçlardan sonra lüks evinde kalacak...

Gedik Yatırım'a Genel Müdür Vekili olarak Metin Ayışık atandı!

Türk Sermaye Piyasalarına 26 yılı aşkın süredir değerli katkılar sağlamış olan sektörün deneyimli isimlerden Metin Ayışık, GEDİK Yatırım’a Genel Müdür Vekili olarak atandı...

Metin Tahan: Tarihi Haliç Tersanesi yıkılmayacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Metin Tahan "Fatih Sultan Mehmet tarafından 1455'te yaptırılan tarihi Haliç Tersanesi’nin, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi kapsamındaki alanla hiçbir ilgisi yoktur" dedi.

Metin İnşaat'ın acı günü! Bedri Sever vefat etti!

Metin İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Sever vefat etti...

Rahmi Metin rize Haberi

Rahmi Metin rize

Rahmi Metin, 26 Kasım 1969 tarihinde Rize Merkez İlçede doğdu. İlk ve orta öğretimini Rize’de tamamladı. 1993 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olmuştur. 2012 – 2014 yılları arasında Erciyes Üniversitesinde Siyaset Felsefesi alanında Yüksek Lisans Tezini yaptı.

1993-2004 yılları arasında Rize’de özel bir dershanede Felsefe Grubu Öğretmenliği yapmış ve aynı zamanda ortağı olduğu dershanelerin Genel Müdürlük görevini yürüttü.

2004 yılında mahalli seçimlerde Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi seçilmiş ve 2009 yılına kadar Meclis Başkanlığı görevini yürüttü. 2009 mahalli seçimleriyle yeniden İl Genel Üyesi ve Meclis Başkanı seçilen Metin, bu görevini 2011 yılına kadar sürdürdü. 2011 yılından 2014 yılına kadar meclis üyeliği görevine devam etti.

Rize Üniversite Mezunları derneğinde (RUDER) 3 dönem başkanlık etmiş. Rize İlinde Üniversite Geliştirme Derneğinde 2009-2014 yılları...