02 / 05 / 2024

Rahmi Şenocak kim

Rahmi Şenocak kim

Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak kimdir? Rahmi Şenocak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rahmi Şenocak, ne zamandan beri Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Erzurum'da inşaat sezonu başladı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, Erzurum'da havaların ısınmasıyla beraber inşaat işlerinin başladığını belirtirken, günümüz teknolojisiyle kış mevsiminin ortasında bile inşaat yapılabildiğini söyledi.

Rahmi Şenocak kimdir?

Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak kimdir? Rahmi Şenocak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rahmi Şenocak, ne zamandan beri Erzurum Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Rahmi Aşkın Türeli: Kamu, teknolojik altyapı yatırımlarına yoğunlaşmalı!

İmalat sanayii yapısını değiştirecek bir dönüşüm ve transformasyona ihtiyaç olduğunu söyleyen CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, hem nitelik hem de nicelik olarak kamu yatırımlarının artırılması gerektiğini belirtti

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Rahmi Aşkın Türeli TOKİ Çeşme projesi için soru önergesi verdi!

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çeşme'de Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılmak istenilen konut projesini TBMM gündemine taşıdı. Türeli, TOKİ Çeşme Evleri için TBMM'ye soru önergesi verdi...

Rahmi Aşkın Türeli Çeşme TOKİ Konutları'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli TOKİ'nin Çeşme’nin Reisdere Mahallesi'nde yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla yapılmasını istediği dört katlı konut projesine, halkın yanı sıra mühendis odalarının da karşı olduğunu ifade etti

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Çevre düzeni planını kim yapar?

Çevre düzeni planı; coğrafi, sosyal, ekonomik, idari, mekânsal ve fonksiyonel nitelikleri açısından benzerlik gösteren bölge, havza veya en az bir il düzeyinde yapılıyor. Peki, çevre düzeni planını kim yapar?

Emlak vergisini kim öder?

Belediyelere taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında emlak vergisi de bulunuyor. Peki, emlak vergisini kim öder? Yapıda kiracı olması durumunda emlak vergisinin mükellefi kim olur?

Rahmi Şenocak kim Haberi

Rahmi Şenocak kim

Rahmi Şenocak kimdir?

Rahmi Şenocak, 1961 yılında Erzincan'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzincan'da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat bölümünden mezun oldu.


1986 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığında İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı.


1989 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığına geçti.

Şube Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı gibi idari kadrolarda yer aldı.


Evli ve üç çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres: ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ATALAR MAH. 

YÖNETİM CAD. BLK:1 25100 YAKUTİYE/ERZURUM 

Santral :0 442 2355202 

E-Posta : [email protected] 

Telefon : 0 442 2355202 

Faks : 0 442...