06 / 05 / 2024

raif eşkinat

raif eşkinat

Raif Eşkinat, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir için yaptığı projelere değinerek "İlerleyen günlerde çalıştay düzenleyerek Eskişehir'e katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kent çalışmaları sürüyor!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 100. Yıl Mahallesi’nde gerçekleştirdiği yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ekrem Eşkinat'tan imar toplantısı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, imar çalışmaları hakkındaki toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Tekirdağ Değirmenpaşa Caddesi'nde sona gelindi!

Süleymanpaşa Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ilçeye değer katacak Değirmenaltı Caddesi’nin yapımında sona gelindiğini açıkladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, " Süleymanpaşa Belediyesi olarak kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceğimizi dünde söyledik, bu günde ve yarında söylemeye devam edeceğiz." dedi.

Eskişehir'e kentsel dönüşüm çalıştayı düzenlenecek!

Raif Eşkinat, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir için yaptığı projelere değinerek "İlerleyen günlerde çalıştay düzenleyerek Eskişehir'e katkı sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Tekirdağ sahiline yeni meydan yapılacak!

Altınova ve Değirmenaltı Mahallelerinde gerçekleşen halk buluşmalarının üçüncüsü Başkan Ekrem Eşkinat'ın katılımıyla geröçekleşti. Tekirdağ’da sahille birleşen büyük bir meydan kazandırma çalışmalarının başladığı belirtildi.

Süleymanpaşa'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, Kumbağ Belediye Caddesi üzerinde bulunan imar durumuna aykırı eklentileri yıkmaya başladı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kumbağ Mahallesi'nin yeni çehresi ile daha güzel olacağının altını çizdi.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi'nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Batı Atıksu Arıtma Tesisinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Karadeniz Mahallesi’nde yapılacak Batı Atıksu Arıtma Tesisi temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ'da hobi bahçeleri açıldı!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Bıyıkali Mahallesi’ne yaptırılan hobi bahçesi düzenlenen törenle açıldı.Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat katıldı.

Kumbağ Arıtma Tesisi hizmete başladı!

Süleymanpaşa'ya bağlı Kumbağ Mahallesi'nde TESKİ'nin hizmete sunduğu içme Suyu Paket Arıtma Tesisi ile içme suyuna döndü. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,hizmete sunulan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi açılışına katıldı.

Tekirdağ Kumbağ'da kanalizasyon ve arıtma sistemi ihaleye çıktı!

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın açıkladığı Barbaros ve Kumbağ Mahallerinde yapılacak kanalizasyon ve arıtma sistemi ile ilgili ihaleye çıkıldığını, bölgede yeni arıtma sistemlerinin yapıldığını söyledi.

raif eşkinat Haberi

raif eşkinat

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir için yaptığı her türlü projeyi desteklediklerini ifade eden Raif Eşkinat, "Yararlı projelerini ve engelleyici odaklarla mücadelesini de her zaman destekleyeceğiz" dedi. 

Çalıştay düzenleyeceğiz 

Kentsel dönüşüm konularının gündemde olduğunu ve bu nedenle Vatan Partisi olarak toplumu ilgilendiren konuları gündemde tutmaya özen göstereceklerini belirten Eşkinat, "İlerleyen günlerde çalıştay düzenleyerek Eskişehir'e katkı sunmayı amaçlıyoruz"...