17 / 05 / 2024

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Hanedan İnşaat Metal Kimya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan İnşaat Metal Kimya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Meriç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Sancaktepe, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu.

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Sema Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Bahçelievler, İzzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.

Devlet hastanelerinin dış cepheleri yeniden dizayn edilecek!

Devlet hastanelerinde mevcut binalarla, yerleşkeye daha sonra yapılan yeni binalar arasındaki uyumsuzluklar ortadan kaldırılacak, mevcut binaların dış cepheleri yeni blok cephesine benzeyecek şekilde yeniden dizayn edilecek...

Çin'de kimya tesisinde patlama: 4 ölü!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi...

Çin'de kimya tesisinde patlama meydana geldi!

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde bir kimya tesisinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre dört kişi hayatını kaybetti. Patlamaya neyin yol açtığı açıklanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dizaynım Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi, Alper Mirmahmutoğulları Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim 2014 tarihinde Küçükbakkalköy, Novada Ataşehir AVM'de kuruldu.

ARÇ Dizayn İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARÇ Dizayn İnşaat Otomotiv Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Umut Çağdaş Nirgiz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Ataşehir, Gardenya 3'te kuruldu.

Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkisinde faaliyet gösteren kimya fabrikasının depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tankere solvent aktarılması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etkinler Medikal Eletronik İnşaat Metal Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Dilek Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNK Yapı Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgül Deniz tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Çekmeköy, Aydınlar Mahallesi, Eylem Sokak'ta kuruldu.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Orta Afrika'da 20 milyon euroluk yatırım hedefliyor!

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

Dizayn Grup Avrupa pazarına yöneldi!

Dizayn Grup, global pazardaki payını artırmaya yöneldi. Bu yıl ihracatı iki katma çıkarmayı planladıklarını belirten Dizayn Grup Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İhsan Aksu, Avrupa pazarındaki paylarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti...

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 12 Mart 2015'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. 2- Başta kimya sanayi olmak üzere imalat, ticaret ve hizmet sektörleri ile nihai tüketimde kullanılan her türlü toz ve yaş boya, tabii, sentetik ve madeni boyalar, astar boya, silikonlu ve silikonsuz mat boyalar, ahşap, metalik, plastik iç ve dış yüzey boyaları ile mürekkep ve benzeri her türlü kimyevi maddelerin imalatını, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımını, satımını, ithalat ve ihracatını, komisyonunu, dağıtım, pazarlama ve dahili ticaretini...