03 / 05 / 2024

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Sema Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Bahçelievler, İzzettin Çalışlar Caddesi'nde kuruldu.



Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Sema Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her turlu inşaata malzemeleri alım satımı yapabilir yurt içi yurt dısından bayilikler verebilir alabilir.inşaat malzemelerinin imalat pazarlama toptan ve perakendeciliğini yapabilir. şirket her türlü inşaat taahhut yapsat işlerine girebilir.kamu ve özel kuruluşlara taahhüt işleri yapabilir.sanayi ticarei işletmelerin insaat ve projelendirme işlerine katılabilir konut ve toplu konut işleri yapabilir konusu ile ilgili gayrimenkuller alıp stabilir kiralıyabilir. kırayaverebilir. şirket her türlü ürünün kimyevi maddelerini ve yan ürünlerini alıp satabilir imalatını yapabilir.imalathaneler fabrikalar acabilir kıralıyabişlir.yurt içi ve yurt dışından ürün bayilikleri alabilir bayilikler verebilir.ithalat ve ihracatını yapabilir.knowhow-patent anlaşmaları yapabilir. şirket amaç ve konusuna uygun kullanmak ve ticaretini yapmak üzre motorlu motorsuz kara tasıtları iş makınaları alım satımı yapabilir.amaç ve konusuna uygun gayrimenkuller alabilir ve bunlarıkiralıyabilir kiraya verebilir bunlar üzerinde iktisabta bulunabilir. şirket ilerde şirketin menfaatine olacak işlere yönelebilir. hertürlü kredi ve teşvik ve yatırım indirimlerinden faydalanabilir. 


Metsim İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, İzzettin Çalışlar Caddesi, İnci Apartmanı, No:7 Daire: 9


Geri Dön