15 / 05 / 2024

Rakan Jeoloji İnşaat adres 

Rakan Jeoloji İnşaat adres 

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı! İzmir'in en yeni projesinde lansman fırsatları!

İnşaat sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat'ın, Menemen Koyundere'de inşa ettiği Erkaya Twins'in lansmanı yapıldı.

Erkaya Twins 9 Nisan'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Gayrimenkul sektöründe 25 seneyi geride bırakan Erkaya İnşaat, Menemen Koyundere'de hayata geçirdiği Erkaya Twins projesini 9 Nisan tarihinde satışa çıkarıyor.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnanlar İnşaat'tan tapu oyunu!

İflasını isteyen ve geride yüzlerce mağdur vatandaş bırakan İnanlar İnşaat'a 1.1 milyon lira ödeyip tapusunu alamayan Ezgi Yüce, tapuya haciz konulduğunu görünce dava açtı. Aynı sitede toplam 90 mağdur olduğu, 19 daireye 35 milyon liralık ipotek ve haciz konulduğu ortaya çıktı.

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eta Jeoloji Jeoteknik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ender Akarsu ve Görkem Kerem Akarsu ortaklığında Beylikdüzü’nde 120 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Temel Bulut, dava için KKTC'deydi!

Kıbrıs emlak sektöründe büyük yüzlerce mağdur bırakan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, dava için KKTC'deydi. Mağdurların sert tepkisiyle karşılaştı. İşte detaylar..

Pekdemir İnşaat bina dönüşüm projelerine başlayacak!

70 yılı geride bırakan Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin en büyük, markalı konut projesine imza attı. Şimdiye kadar bitirdiği konutlarla neredeyse her mahalleden 2 aileyi eve kavuşturdu.

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Peykan İnşaat Jeoloji Jeofizik Mühendislik Müşavirlik Harita Proje Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 1 milyon 220 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Şahin Pişkin Müdürlüğü'nde kuruldu.

TAV İnşaat, 1 milyar 245 milyon dolar ciro elde etti!

ENR üstlendikleri projelere göre 2014’te her sektörde dünyanın en büyük inşaat şirketlerini açıkladı. Dünyanın devlerini geride bırakan TAV İnşaat, 'havalimanı inşaatı' alanında dünyanın en büyük şirketi oldu.

Rakan Jeoloji İnşaat adres  Haberi

Rakan Jeoloji İnşaat adres 

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Feras Ajmad Alı tarafından kuruldu.

Rakan Jeoloji İnşaat Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Baslıca faaliyet konusu yürürlükteki mevzuat çerçevesinde hertürlü malın ve hizmetin ithalat, ihracat rejimleri ile bu hususları düzenleyici diğer tüm kanuni mevzuatlara riayet etmek kaydıyla her türlü malın ithalatı ihracatı ve dahili toptan ticaretini yapmak. 1-Her türlü jeoloji mühendisliği ve müteahhitlik danışmanlık işleri yapmak ve yaptırmak.Temel jeoloji haritası,uygulamalı jeoloji haritası yeraltı suyu jeoloji haritası inşaat jeoloji haritası yapmak ve yaptırmak 2-Yeraltı servislerinin araştırılması,bulunması,tanıtılması ve en iyi şekilde kullanılması için,her nevi maden,yeraltı suyu, zemin ve arazinin jeolojik,hidropeolojik,jeofizik ve topografik etüd,plan,araştırma ve değerlendirme çalışmalarını konu olarak almış olup konusunun...