19 / 05 / 2024

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fetherma Mühendislik Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Fethi Akalın tarafından kuruldu.

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Proje 360 Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçin Bakkalbaşıoğlu tarafından açıldı.

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Enerji Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Faruk Ferit Turan, Ali Güral Ünal ve Ali Güneş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mrt Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Cephe Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Süleymen Gürkan, möert Kıral ve Mithat Soral tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kıral Mimarlık Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıral Mimarlık Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Beyza Kıral tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Esenyurt, Beymahal Residence'ta kuruldu.

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Denge İnşaat Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Mesut Geniş!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Denge İnşaat Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Mesut Geniş'i konuk ediyor

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Şema Mimarlık'ın sahibi İç Mimar Elif Kınıkoğlu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Şema Mimarlık'ın sahibi İç Mimar Elif Kınıkoğlu'nu konuk ediyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Haberi

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon

RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sercan Aybastı, Filiz Eren tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta kuruldu. 


RAL 360 Mimarlık Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike...