06 / 05 / 2024

Ralf Niebergall

Ralf Niebergall

Iglo Architects tarafından tasarlanan ICI Fabrika ve Yönetim Binası, mimarlığın Oscar’ı olarak kabul edilen MIPIM Awards 2016’da “Best Futura Project” kategorisinde finale kalma başarısını gösterdi.

KSÇ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KSÇ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansun Kaus, Hasan Çakan, Ralf Schmıdbauer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın, Ralf Schweıgert, Liane Jutta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tezmanlar yeni inşaat projesine başlıyor!

Ralf Tezman ve Emre Kütük, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilini fırsat bilerek yakın arkadaşlanyla birlikte Ayvalık'a gitmişler

Ralf Tezman- Sanem Kardıçalı çifti Beykoz'da villa aldı

Tezman Holding'in veliahtı Ralf Tezman ile İzmirli Sanem Kardıçalı önümüzdeki ay nikah masasına oturacak

Ralf Tezman ve Emre Kütük Rumelihisarı'nda otel yapacak

Ralf Tezman ve Emre Kütük, Rumelihisarı'nda deniz kenarında bir butik otel yapmak için kolları sıvadı

Ralf Niebergall Haberi

Ralf Niebergall

Her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı kapsamında verilen MIPIM Awards’ta finale kalan projelerden oluşan kısa liste açıklandı. Iglo Architects tasarımı ICI Fabrika ve Yönetim Binası, “Best Futura Project” kategorisinde yarışacak olan, aralarında dünyaca ünlü Mimar Zaha Hadid’in tasarımının da olduğu, 4 projeden biri olma başarısını gösterdi. Iglo Architects, aynı zamanda MIPIM Awards’ta finale kalan tek Türk mimarlık ofisi oldu.


Fransa merkezli Reed Midem tarafından 15-18 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı’nın ödüllerine bu yıl farklı kategorilerde çok sayıda ülkeden proje başvurusu alındı. Ödül bünyesinde toplam 11 kategoride 44 proje finale kalma başarısını gösterdi.


Finale kalan tüm projeler, aralarında Sergey Kuznetsov, Ralf Niebergall ve Denis Valode gibi mimarlık dünyasının önemli isimleri ile gayrimenkul sektörünün duayenlerinin yer...