13 / 05 / 2024

Ralf Schweıgert

Ralf Schweıgert

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın, Ralf Schweıgert, Liane Jutta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

KSÇ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KSÇ Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cansun Kaus, Hasan Çakan, Ralf Schmıdbauer ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Mestan Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mestan Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Gertıan Braka tarafından 800 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Kağıthane'de kuruldu.

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın, Ralf Schweıgert, Liane Jutta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Tezmanlar yeni inşaat projesine başlıyor!

Ralf Tezman ve Emre Kütük, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilini fırsat bilerek yakın arkadaşlanyla birlikte Ayvalık'a gitmişler

Ralf Tezman- Sanem Kardıçalı çifti Beykoz'da villa aldı

Tezman Holding'in veliahtı Ralf Tezman ile İzmirli Sanem Kardıçalı önümüzdeki ay nikah masasına oturacak

Ralf Tezman ve Emre Kütük Rumelihisarı'nda otel yapacak

Ralf Tezman ve Emre Kütük, Rumelihisarı'nda deniz kenarında bir butik otel yapmak için kolları sıvadı

Ralf Schweıgert Haberi

Ralf Schweıgert

IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fikret Argın, Ralf Schweıgert, Liane Jutta tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


IPS Sol Enerji Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: Rüzgar, Güneş ,  Hidrolik, Jeotermal elektrik enerji santrallerinin ve tesislerinin yurtiçinde ve yurtdışında kurulması işletmeye alınması, kiralanması, devir alınması, yap işlet devret modeli ile kurulması ve işletilmesi, işletme için uluslararası enterkonneksiyon şartlarının yerine getirilmesi amacı ile iletim tesisi, trafo merkezi, şalt tesisi, otomasyon sistemleri, yüksek gerilim yarı iletken teknolojilerini kullanmak, bu konu ile ilgili yatırımlar yapmak, enerji santrallerinde elektrik üretim ve diğer lisansları almak, elektrik enerji santrallerinde kullanılan ileri teknoloji, yazılım, donanım, ekipman,...