30 / 04 / 2024

RAM Gayrimenkul Etilerdeki kentsel dönüşüm projesi

RAM Gayrimenkul Etilerdeki kentsel dönüşüm projesi

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rams Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Ramın Rzayev tarafından kuruldu.

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Maya Group Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Şişli’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Azadı Ve Mehran Delkhahıfar tarafından kuruldu.

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Express Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aya Babnsey ve Ramı Manafıkhı ortaklığında kuruldu.

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ram Cy Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Nejla Yalçın tarafından kuruldu.

MaaNaa 30 ve MaaNaa 47'nin lansmanı yapıldı!

Etiler, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe ve Kalamış’ta hayata geçirdiği MaaNaa projeleri ile dikkat çeken RAM Gayrimenkul Yatırım A.Ş., 'MaaNaa 30' ve 'MaaNaa 47' isimli iki yeni projesini tanıttı. 

Candan Karabağlı: Gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi Candan Karabağlı, ''Şu an gayrimenkul yatırım fonu üzerinde çalışıyoruz. Öte yandan iş geliştirme departmanımızın elinde 10-15 tane proje var. Kentsel dönüşüme devam edeceğiz. Şimdilik bu yolda devam etmeyi düşünüyoruz''dedi.

Dönüşüm süreci kat malikleriyle işbirliği içerisinde yürütülmeli!

Türkiye'nin önemli bir gündem maddesi olan kentsel dönüşüm, gayrimenkulde yeni markaları ortaya çıkardı. Bunlardan biri de RAM Gayrimenkul. Şirket, Etiler'den Bağdat Caddesi'ne kadar merkezi semtlerde konut projeleri üretiyor.

RAM Gayrimenkul MaaNaa 19 ve MaaNaa 09 projelerine başlıyor!

RAM Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. bu yıl içerisinde, Etiler'de MaaNaa 49'un ikinci etabının inşaatına Anadolu yakasında ise Fenerbahçe'de MaaNaa 19 ve Bağdat Caddesi'nde MaaNaa 09 projelerine başlıyor.

RAM Gayrimenkul MaaNaa basın toplantısı 30 Mart'ta!

Projeleri kent merkezlerinin en prestijli lokasyonlarında yer alan MaaNaa, bölge seçiminden başlayarak ferah, rafine ve modern mekanlarla kentli yaşamını yeniden tasarlıyor.

RAM Gayrimenkul Etiler'deki projesini satışa çıkardı!

İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Ram Gayrimenkul afet riski altında olan binaları dönüştürüyor!

Ram Gayrimenkul,hali hazırda satışta 3 projesi bulunan şirket, önümüzdeki süreçte 6 yeni projeye daha başlayacak.Ram Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş., MaaNaa markasıyla kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor.

RAM Gayrimenkul kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor!

Etiler, Bostancı ve Kalamış gibi İstanbul'un merkezi bölgelerinde dönüşüm projeleri geliştiren RAM Gayrimenkul, 'MaaNaa' markalı projeleriyle kentsel dönüşüme katkıda bulunuyor. Şirket, 2016'da 4-5 yeni projeye başlayacak.

RAM Gayrimenkul'ün 5 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

RAM Gayrimenkul Etilerdeki kentsel dönüşüm projesi Haberi

RAM Gayrimenkul Etilerdeki kentsel dönüşüm projesi


İstanbul Etiler'de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı'daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor. Ekonomik anlamda değerini yitirmiş ve afet riski ile karşı karşıya olan binaları yenilediklerini kaydeden RAM GMY Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Turfanda, bu binaların yeniden inşası ile birlikte insanların güvenli ve mutlu bir şekilde yaşayacağı enerji tasarruflu ve çevre dostu evler inşa ettiklerini söyledi. Kentsel dönüşümü, kent ve mahalleler için yeniden yapılanma ve canlanma imkanı olarak gördüklerini belirten Turfanda, "Çevresine uyum sağlayan, estetik projeler ile kentin çok daha güzel ve yaşanabilir bir hal alması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu. Projelerinde özgün mimari ile çağdaş tasarımlar bir arada bulundurduklarını dile getiren Turfanda, "Evlerin tasarımını bu anlayış ile tasarladıklarını ve kapı kolundan...