18 / 05 / 2024

ramada encore izmir oteli nerede

ramada encore izmir oteli nerede

107 milyon Euro'luk bir yatırımın parçası olan Ramada Encore İzmir'in tadilatı için 25 milyon TL harcandı. İzmir'de Ege Park Balçova'nın içindeki 22 katlı bina Ramada Encore Otel'e dönüştürülecek..

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Vil - Encore Urla Kuşçular satışta! Yeni proje! 

Vil - Encore Urla Kuşçular projesinde satışlar başladı. Vil Yapı ve Encore imzasıyla Kuşçular'a 10 adet ikiz müstakil villa geliyor. İşte ayrıntılar...

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramada Yapı Proje Tasarım Ve İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Serdar Gökbulak ve Sabire Memiç ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

ramada encore izmir oteli nerede Haberi

ramada encore izmir oteli nerede

10 YIL içinde işletecekleri otel sayısını 33, yatak kapasitesini ise 5000'e çıkarmayı hedefleyen Ever Turizm, 30 yeni Ramada Encore için 320 milyon Euro'luk yatırım yapmayı öngörüyor Otelcilik sektörüne, 2006 yılında Ankara'daki Mega Residence Hotel ile adım atan Ever Turizm, Türkiye pazarına kazandırdıkları Ramada Encore markasıyla bu sektörde büyüme kararı aldı. Yatırım ve işletmecilik alanında dünyanın en büyük otel zincirleriyle işbirliklerine imza atan Ever Turizm, Wyndham Hotel Group ile 10 yılda 30 Ramada Encore açmak için anlaşma imzaladı. 

"Wyndham Hotel Group ile ilk olarak 2012 yılında İzmir'de Ege Park Balçova'nın içindeki 22 katlı binayı otele dönüştürmek için bir araya geldiklerinden bahseden Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü "O günkü birlikteliğimiz, bugünkü işbirliğinin temellerini oluşturdu. Ramada Encore İzmir ile ilk adımını...