02 / 05 / 2024

Ramada İstanbul Merter Otel yatırım bedeli

Ramada İstanbul Merter Otel yatırım bedeli

Merter Park Otelcilik A.Ş, Güngören'deki iş merkezini 27 milyon 100 bin TL yatırımla Ramada İstanbul Merter Otel yapacak. Firmanın yönetim kurulunda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Acar ve Ceyhan Sallakçı da yer alıyor...

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

İBB'nin Merter'deki hizmet binasının satışı için iptal kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, geçtiğimiz Haziran ayında Merter'de satışa çıkarılan hizmet binasını satışının iptal edildiğini açıkladı.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

İBB Merter metro istasyonuna kaçak büfe mi kondurdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin encümen kararı ve izin belgesi olmadan Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kaçak bir büfe kurduğu iddia edildi.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

Anadolu Efes Merter’deki arazisini Nata Holding'e sattı!

Anadolu Efes'in, İstanbul Merter'de yer alan arazisi 270 milyon TL'ye Nata Hoding'e satıldı. 2017 Nisan'da fabrikadaki üretim durdurulmuştu. 

İBB Merter'deki sorunlu inşaata izin verdi ama tek şartla!

İstanbul Merter'de E-5 yolu üzerinde kaba inşaatı tamamlanan fakat bir süredir çalışmaların durdurduğu inşaat halindeki bina, sahiplerinin 18 derslikli okul yaptırması karşılığında tamamlanabilecek.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office projesi Yeditepe Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de hayata geçiriliyor. Peki The İstanbul Merter Office ne zaman teslim?

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Merter’de fabrikalar yerinde lüks konut projeleri yükseliyor!

İstanbul'un ilçesi Merter’de üretim tesislerinin yerini lüks konut projeleri aldı. TSKB Gayrimenkul Değerleme verilerine göre, konut projeleri bölgedeki metrekare fiyatlarını yüzde 50 artırdı. İlçede, fabrikalar yerine 4 bin konut ve ticari alan inşa edildi.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Ramada İstanbul Merter Otel yatırım bedeli Haberi

Ramada İstanbul Merter Otel yatırım bedeli


Merter Park Otelcilik A.Ş. tarafından, İstanbul Güngören Güven Mahallesi'nde yer alan 2 bloklu iş merkezi Ramada İstanbul Merter Otel olacak. Ramada İstanbul Merter Otel projesi 27 milyon 100 bin TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi 199 oda ve 3 adet dükkandan meydana geliyor. Ramada İstanbul Merter Otel projesi, mevcut 8 katlı 2 bloktan oluşan iş merkezi restore ettirilerek işletmeye açılacak.


Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Ramada İstanbul Merter Otel projesi Merter Meydan AVM'ye yakın konumda, Zenginli Otomotiv'in arkasında kalıyor.


Ramada İstanbul Merter Otel projesi olarak planlanan iş merkezi 11 Şubat 2013 tarihinde Merter Park Otelcilik A.Ş tarafından satın alındı.


Merter Park Otelcilik A.Ş Yönetim Kurulu'nda Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat'tan Leke Jeans'in de sahibi Cengiz Acar,...