02 / 05 / 2024

Ramada Plaza Hotel Trabzon açılış

Ramada Plaza Hotel Trabzon açılış

DEDEMAN Bodrum'u alıp yeniledikten sonra 2012'da Bodrum Ramada olarak hizmete açan Başaran Holding, bu kez iki yıl önce Trabzon'da temelini attığı 5 yıldızlı ikinci Ramada'yı önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyor.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Tarlabaşı Euro Plaza Hotel kiraya mı verilecek?

Hasko Inşaat'a ait Tarlabaşı Euro Plaza Hotel manzarasıyla dikkat çekiyor. Şu günlerde Hasko İnşaat, tek turizm yatırımı olan bu oteli kiraya vermeyi planlıyormuş.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

The Plaza Hotel'in adı Mercure oldu!

Yasemin Turizm'in bünyesinde yer alan, Barbaros Bulvarı'ndaki beş yıldızlı The Plaza Hotel, adını değiştirerek Mercure adıyla hizmet vermeye başladı.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Balıkesir Ramada Resort Kazadağları Hotel hizmete açıldı!

Ramada'nın ilk termal oteli Ramada Resort Kazdağları, Balıkesir'de hizmete girdi. Zincirin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen, Balıkesir’e ilk uluslararası zincire bağlı oteli kazandırdıklarını belirtti.

Ramada Resort Kuşadası ve Ramada Hotel Suites açıldı!

Turizm sektörünün önemli firmalarından Özyer Grup, Kuşadası'nda Ramada Resort Kuşadası & Golf ile Ramada Hotel & Suites Kuşadası otellerinin resmi açılışını yaptı.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

New York Plaza Hotel 1 milyar dolara satılacak!

New York’un efsaneleri arasında yer alan ve 109 yıllık tarihi bulunan Plaza Hotel’in, gelecek ay borçlar nedeniyle açık artırmaya çıkarılacağı ve 1 milyar dolara satılmasının beklendiği kaydediliyor.

İstanbul The Plaza Hotel 12 milyon TL'ye yenilendi!

Yasemin Turizm’in bünyesinde yer alan otelin yenileme çalışmaları hakkında bilgi veren Erol Turanlıoğlu ile Barış Özkan toplamda 12 milyon TL harcandığını belirtti.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Ramada Plaza Hotel Trabzon açılış Haberi

Ramada Plaza Hotel Trabzon açılış

DEDEMAN Bodrum'u alıp yeniledikten sonra 2012'da Bodrum Ramada olarak hizmete açan Başaran Holding, bu kez iki yıl önce Trabzon'da temelini attığı 5 yıldızlı ikinci Ramada'yı önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyor. Hüseyin Başaran, turizme 2012 yılında Dedeman Grubu'ndan Dedeman Bodrum Hoteli'ni alarak girdiklerini belirtti.


Başaran, "Turizm işine girdikten sonra bu işi sevdik. Bodrum'daki oteli yenileyip Bodrum Ramada olarak hizmete soktuk. Ardından 2013 yılında Trabzon'da beş yıldızlı bir otel temelini attık. Şimdi bunun açılışı için gün sayıyoruz. Trabzon'da Karadeniz'in en büyük otel olacak Ramada Plaza Hotel SPA'yı önümüzdeki Temmuz'da hizmete açacağız"...