06 / 05 / 2024

ramazan ayı inşaatları durdurdu

ramazan ayı inşaatları durdurdu

Bu sene kavurucu sıcaklıklara denk gelen Ramazan ayı sebebiyle oruç tutan vatandaşlar çalışmakta güçlük çekiyor. Kırşehir'deki inşaat halindeki binaların büyük çoğunluğunda Ramazan ayı nedeniyle çalışmalar durdu

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Ramazan ayı et fiyatları belli oldu! Fiyatlar sabitlendi! Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Ramazan ayına sayılı günler kala çarşı ve pazarlardaki fiyatlar hareketlenmeye başladı. Et ve Süt Kurumu (ESK) da fiyat hareketliğinin önüne geçmek için önlemler aldı ve Ramazan ayı et fiyatları belli oldu. Et ve kıymanın kilosu tam bu kadar olacak!

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Birevim'den ramazan ayı kampanyası!

Birevim, ramazan ayı boyunca her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için kampanya düzenledi. 

Ramazan ayı konut kampanyaları 2017!

İnşaat firmaları konut satışını artırmak için Ramazan ayına özel kampanyalar düzenliyor. İşte Konutta Ramazan kampanyaları 2017...

ABD'de yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde artış gösterdi!

Amerika Birleşik Devleti'nde Nisan ayı TÜFE ve Mart ayı yeni konut inşaatları beklentilerin üzerinde arttı.

ABD'de yeni konut inşaatları yüzde 6,5 arttı!

ABD'de yeni konut inşaatları eylülde 1.21 milyon ile 3 ay sonra ilk kez artış gösterdi. ABD'de konut başlangıç rakamları beklentilerin üzerinde artış kaydetti.

Antalya Kapıçay ve Adrasan Gölet inşaatları ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kapıçay ve Adrasan gölet inşaatlarını inceledi. Turkay Özgür, “Bugün teknik ekibimiz ile birlikte Kumluca Adrasan ve Finike Kapıçay Gölet inşaatlarımızda inceleme de bulunduk. " dedi.

TOKİ Ankara'da kampus inşaatlarını hızla ilerletiyor!

TOKİ'nin başkentte yapımını sürdürdüğü Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa kampusu ve Gazi Üniversitesi merkez kampusu inşaatları büyük hızla ilerliyor.

Mehmet Feysal Geylani, Hakkari'deki cami inşaatlarını inceledi!

Hakkari İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani yapımı devam eden cami inşaatlarında incelemelerde bulundu. Cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan il müftü Geylani, caminin yapımına emeği geçenlere teşekkür etti.

Emin Korkmaz: Okul inşaatlarına 80 milyon TL ayırdık!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Düzce Üniversitesi'ndeki inşaatlar tamamlanıyor!

Düzce Üniversitesi genç bir üniversitesi olmasına rağmen hızla büyüyor. Kampüs alanında inşaatlar tek tek bitiriliyor. Düzce Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlknur Günaydın, inşaatı devam eden binalar hakkında bilgi verdi.

ramazan ayı inşaatları durdurdu Haberi

ramazan ayı inşaatları durdurdu

Birçok vatandaş, gündüz sıcaklıklarda çalışamadığı için gece sahura kadar çalışmayı tercih ediyor. Kimileri de Ramazan ayını tatil ediyor. 


Yaz aylan en yoğun ve çalışılabilir dönem olan inşaat sektöründe de Ramazan nedeniyle frene basıldı, Kırşehir'deki inşaat halindeki binaların büyük çoğunluğunda Ramazan nedeniyle çalışmalar durdu. Sıcaklıklann 40 dereceye dayandığı Kırşehir'de, Ramazan ayında inşaat işçilerinin çalışmakta güçlük çektiği sebebiyle inşaatların durduğu öğrenildi. 


İnşaatların durması karşısında, Ramazan nedeniyle bina satışlarının da yüzde 5C oranında düştüğü bilgisine ulaşıldı. Ramazan ayında duran sektörün, bayram sonu hızlı bir başlangıç yapması bekleniyor. 


Müteahhitler ise, işçiler için Ramazan ayında çalışmanın güç olduğunu belirtiyor. 


Konuya duyarlılık gösteren inşaat firmaları, Ramazan ayında işçilerin orucuna saygı duyarak inşaatları durdurma kararı İnşaatlar aldıklarını ifade ettiler. 


Ramazan ayında inşaat sektörünün durumu hakkında bilgiler veren inşaat sahipleri, "İşçilerin oruç...