27 / 04 / 2024

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 



Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatlarının 1,5 ay içerisinde tamamlanmasından sonra karayollarının arazi tahsisini yapacağını duyurdu. Bu kapsamda uzun zamandır İkizdere’de beklenen çay fabrikası inşaatına başlanacak.

Çaykur un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Milliyet'te yer alan habere göre; Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim İkizdere'ye gelip incelemeler gerçekleştirdi. İkizdere Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda gündem olan Çaykur İkizdere Çay Fabrikası için beklenen müjde verildi. AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Çaykur’un ödeneğinin hazırlandığını ve karayollarının İkizdere’de bulunan araziyi almasıyla beraber ilçede fabrika inşaatının başlayabileceğinden bahsetti. Bunun üzerine Bakan Karaismailoğlu, İkizdere tünel inşaatlarının 1,5 ay içerisinde tamamlanmasından sonra ise karayollarının arazi tahsisini yapacağını duyurdu.

Çaykur un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

SEVİNÇLE KARŞILANDI

Bu devir ile beraber birkaç ay içinde Çaykur’un fabrika inşaatı için çalışmalara başlanacağı ortaya çıktı. Bu kapsamda İkizdere’de uzun zamandır yapılması amaçlanan Çaykur Çay Fabrikası için adım atıldı. Karar, İkizdere’de büyük mutlulukla karşılandı. 

 


Geri Dön