07 / 05 / 2024

ramazan batur

ramazan batur

Telba Gayrimenkul İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaşar Tellioğlu ve Ramazan Batur tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Artı Baof İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Baof İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Batur Çetin  ve Yaşar Batur tarafından kuruldu.

Hayat Sultanbeyli'de ramazan kampanyası! Yüzde 8 indirim!

Hayat Sultanbeyli projesi ramazan kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Hayat Sultanbeyli’den ev almak isteyenlere yüzde 8 indirim yapılırken, farklı ödeme seçenekleri ve uygun vade oranlarıyla kolaylık sağlandı.

Şah inn Paradise'da Ramazan ayı programları sürüyor!

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, yaptıkları çalışmalar sayesinde toplumdaki ‘Ramazan’da tatil yapılamaz’ algısını kırdıklarını ve Ramazan ayında da yüzde 100’e yakın doluluk yaşadıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz şenlikleri Ramazan'dan sonra başlayacak!

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz 'deki en önemli yayla şenliklerinden olan Kadırga, Kazıkbeli ve Güvende yayla şenliklerinin ramazan bayramından sonra yapılacağını bildirdi.

Sinpaş Bosphorus City'de Ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye 'nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine ev sahipliği yapıyor.

Sera Kütahya AVM'de "Bu Ramazan Bizde Yaşanır" etkinlikleri düzenleniyor!

Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, hem ramazan ayı boyunca küçükten büyüğe herkese eğlence dolu ramazan akşamları yaşatıyor hem de yepyeni bir kampanyaya imza atıyor...

Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi olarak kent halkını hizmetine sunulan Sekapark, Ramazan ayında her akşam binlerce kişiyi ağırlıyor, çocuklar da Sekapark’taki oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Alfemo’nun yeni koleksiyonu Messina'da Ramazan’a özel indirim başladı!

Şehirli ve yenilikçi mobilya markası Alfemo’nun cevizin cazibesini taşıyan ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken yeni koleksiyonu “ Messina ”da ramazan ayına özel 2000 TL’lik indirim başladı.

Soyak Evostar ve Siesta'da Ramazan kampanyası! 0 faiz!

Soyak Siesta'nın 5. etabı olan Soyak Siesta Oxygen'in son etabı 02'de ve Soyak Evostar'da Ramazan kampanyası başladı. Evostar'da hemen teslim daireler 48 ay 0 faiz, Soyak Siesta 02'deyse 36 ay 0 faizle satışa sunuluyor

Tacettin Pekgüzel'den Ramazan ayında hırsızlık uyarısı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Halkalı Metropark'ra Ramazan kampanyası! Daire alana beyaz eşya hediye!

Teknik Yapı İstanbul Halkalı'da hayata geçirdiği Metropark projesinde "Ramazan Bereketi" kampanyası başlattı. Daire alanlara çamaşır makinesi ve buzdolabı hediye eden Teknik Yapı, ödeme planlanndaki çeşitliliği artırdı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

Dumankaya Camii yanındaki Pendik Belediyesi sosyal tesisi Ramazan'a yetişti!

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.

ramazan batur Haberi

ramazan batur

Telba Gayrimenkul İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Yaşar Tellioğlu ve Ramazan Batur tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta kurulan Telba Gayrimenkul İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Telba Gayrimenkul İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Merkez Mahallesi, Çoban Çeşme Caddesi,...