08 / 05 / 2024

Ramazan Cenk Çelik

Ramazan Cenk Çelik

Çelka Yapı Endüstri Gayrimenkul İnşaat Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Cenk Çelik tarafından 100 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 10 Ocak'ta kuruldu.

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim! İşte 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik yoğurt makinelerinde Ramazan ayına özel bin TL indirim yapıyor. Peki Arçelik'te yoğurt makinelerinin fiyatları ne kadar? İşte Arçelik yoğurt makineleri 29 Mart 2023 indirimli fiyat listesi...

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Arçelik çay ve tost makinesinde Ramazan indirimi! İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik, çay ve tost makinesinde Ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Peki Arçelik çay ve tost makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Ramazan geliyor! Sahur sofralarında yapabileceğiniz lezzetli tostlar için Arçelik tost makinesi Mart 2022 fiyat listesi…

Birbirinden lezzetli ve çeşitli tostları kim sevmez? Ramazan ayı da yaklaşırken sahur sofralarında en çok tercih edilen tostlar için Arçelik tost makineleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASF Demir Çelik Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ramazan Girgin, Ümit Kale, Emin Kale ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Nest Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Öner Yönetim Kurulu Başkanlığında 500 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mercan Sokak'ta kuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı yapım ihalesini Cenk Çelik İnşaat aldı!

MİLLİ Savunma Bakanlığı inşaat Emlak ve Nato Güvenlik Yatırımları Dairesi Başkanlığı 2014/102639 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Tacettin Pekgüzel'den Ramazan ayında hırsızlık uyarısı!

Sur Çelik Kapı Genel Müdürü Tacettin Pekgüzel geçmiş yıllardaki verilere dayanarak Ramazan ayında hırsızlık olaylarının arttığını belirtirken, "Ramazan aylarında yoğun misafirlikler nedeniyle boş kalan evlere yönelik hırsızlık olaylarında artış yaşanıyor.

Ramazan Cenk Çelik Haberi

Ramazan Cenk Çelik

Çelka Yapı Endüstri Gayrimenkul İnşaat Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Cenk Çelik tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Çelka Yapı Endüstri Gayrimenkul İnşaat Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Çelka Yapı Endüstri Gayrimenkul İnşaat Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres:

BAĞLARBAŞI MAHALLESİ, BAĞDAT CADDESİ, HACICEMİLE HAN.AP.N.392 K.1D.6...