16 / 05 / 2024

Ramazan Genç

Ramazan Genç

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

GNC Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GNC Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Ramazan Genç tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatı çöktü!

Palu-Genç-Muş demiryolu inşaatında iş kazası yaşandı. Demiryolu inşaatında çalışan Ramazan Dağdelen Muş’a yakın bir bölgede açılan tüneli genişletmek için tünel alanına girdiği zaman yaşanan göçüğün altında kaldı.

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Gödene TOKİ'ye gençlik merkezi inşa edilecek!

" Meram'da Ramazan " etkinlikleri, farklı mahallelerde coşkuyla devam ediyor. Yoğun teveccühün olduğu Gödene TOKİ'deki programda konuşan Başkan Fatma Toru, bölgeye kazandıracakları Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi.

Ramazan Tugay Atatürk Stadı’ndaki eksiklikleri dile getirdi!

Diyarbakırspor Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay, Atatürk Stadı ’ndaki eksikler konusunda açıklamalarda bulundu. Tugay, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ’nü Diyarbakırspor ’u sabote etmekle suçladı.

Gülveren Gençlik Eğitim Merkezi yakında açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde hayata geçirdiği Gülveren Gençlik Eğitim Merkezi çok yakında hizmete açılıyor.

Şükrü Genç: 2b arazileri ayrı ayrı kategorilendirilmelidir!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her arazinin 2b kapsamında değerlendirilemeyeceğini söyleyerek, "2b çok geniş kavram, kategorilendirilmesi gerekir." dedi...

Soyak genç mühendis adaylarını destekliyor!

Soyak, Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından gerçekleştirilen 7. ‘Design&Construction-Üniversitelerarası Öğrenci çelik Köprü Yarışması’na altıncı kez sponsor olarak genç mühendis adaylarını destekledi...

Yeditepe'de Kök Hücre ve Gen Tedavi Merkezi kurulacak!

Yeditepe Üniversitesi, İstanbul Kalkınma Ajansının desteği ile kök hücre ve gen tedavisi alanında önemli bir projeye imza atıyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Özlüce Tesisleri, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilecek!

Özlüce Tesisleri'nin bulunduğu alan, üzerine yapılan yaklaşık 14 milyon TL’lik tesislerle birlikte Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne devredilecek

Ramazan Genç Haberi

Ramazan Genç


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Elçeoğlu, Ramazan Genç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Bırako Turizm Otel Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-TURİZM a) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2-GIDA a) Her türlü gıda maddelerini almak,satmak ,imalatını,ithalatını ve ihracatını yapmak, ilgili  gıda maddelerini paketlemek için gerekli tesisler kurmak, devir almak, devretmek, işletmek, kiralamak ve kiraya vermek. b) İnsanların beslenmesinde...