03 / 05 / 2024

Ramazan İrgören

Ramazan İrgören

Asçet İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Ramazan İrgören ve Ali Polat ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 13 Nisan' da İstanbul, Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam! Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu!

Ramazan pidesi fiyatlarına büyük zam... Tek tek açıklanan yeni fiyatları gören şok oldu... Hemen bu detaylara bakın...

Kırgızistan'daki Rus hava üssünün arazi kira bedeli artırıldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un, ülkedeki Rus hava üssünün arazi kira bedelinin artırılmasını, pistin yenilenmesini ve insansız hava araçları (İHA) yerleştirilmesini öngören protokolü onayladığı belirtildi.

Terör örgütlerinin Rasulayn'da zarar verdiği okul onarıldı!

Terör örgütü PKK/YPG tarafından zarar gören Rasulayn'daki Nukra köyünde yer alan okulun hasarı Şanlıurfa Valiliği, askerler ve köy halkının ortak çalışmaları ile onarıldı...

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrgören İnşaat Telekomünikasyon İletişim Nakliye Turizm ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın İrgören tarafından kuruldu.

Şırnak'ta terörden hasar gören konutlar yenileniyor!

Şırnak’ta terör örgütünce tuzaklanan patlayıcılar yüzünden hasar gören binaların yerine yapılan 6 bin 500 konuttan 5 bin 730’u tamamlanma aşamasına geldi. 

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Asçet İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Asçet İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Ramazan İrgören ve Ali Polat ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 13 Nisan' da İstanbul, Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Kırgızistan'ın Rusya ile enerji iş birliği anlaşması feshedildi!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, Rusya ile enerji alanındaki iş birliği anlaşmasının tek taraflı feshedilmesini öngören ve önceki gün meclis tarafından kabul edilen kanunu onayladı.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Konutta Ramazan'a özel kampanyaları!

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

TOKİ, Ürgüp'te yöresel mimariye uygun 923 konut inşa ediyor!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, bölgeye özgü yapı malzemeleri kullanılarak, yöresel mimariye uygun 923 konut inşa ediliyor. Ürgüp'te yapımı süren konutların dış cepheleri yörede bulunan "volkanik tüf doğal taş" ile kaplanıyor.

Toki, Ürgüp'te yerel mimariye uygun konut yapıyor!

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bölgeye özgü yapı malzemeleri kullanılarak, yöresel mimariye uygun 923 konut inşa ediliyor.Ürgüp'te yapımı süren konutların dış cepheleri, yörede bulunan "volkanik tüf doğal taş" ile kaplanıyor.

Ramazan İrgören Haberi

Ramazan İrgören

Asçet İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Ramazan İrgören ve Ali Polat ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Asçet İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...