18 / 05 / 2024

Ramazan Kırca

Ramazan Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Ramazan bereketiyle geldi! Domates, salatalık, biberde yüzde 50 indirim uygulanıyor

Ramazan ayının girmesiyle beraber gıdadaki fiyatlar vatandaş tarafından yakın mercek altında. İftar sofralarını ziyafete çevirmek isteyen haneler sebzelerin fiyatlarının düşmesini beklerken müjdeli haber geldi ve Domates, salatalık ve biberde yüzde 50 indirim başladı!

BİM’de çok konuşulacak Ramazan indirimleri başladı! Karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü

BİM’in Ramazan indirimlerinin yer aldığı 31 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 31 Mart 2023 fiyat listesi

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

Ramazan Kırca Haberi

Ramazan Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Şirket konusu ile ilgili her türlü epoksi,poliüretan ve her türlü özellikli izolasyon,ses yalıtımı su yalıtımı,yapıştırıcı ve yapıştırıcı üretimi,tutkal izolasyon ve zemin kaplama malzemeleri ve boya üretimi ve uygulaması oyun sahalarının zemin kaplaması ile ilgili kimyasal ürünlerinin üretimi,imalatı toptan ve perakende satışı poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin üretimi, alım satım ithalatı ve ihracatını yapar. 2-Şirket konusu ile ilgili her türlü taşıyıcı ekipmanların imalatında kullanılan her türlü saç,demir,plastik boya vb. malzemeler, poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin...