05 / 05 / 2024

Ramazan Kıymazaslan

Ramazan Kıymazaslan

Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu İnşaat‘ın kurumsal vitrini www.yemenoglu.com.tr websitesi modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi…

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu altın yatırımcılarını son kez uyardı! Düzenbazlık girdabına aman dikkat! Bunu yapan bin pişman olur

Altın yorumları ile piyasalarda ses getiren Ramazan Kurtoğlu, altın yatırımcılarına ''Düzenbazlık girdabına dikkat! diyerek son kez uyardı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Ramazan bereketiyle geldi! Domates, salatalık, biberde yüzde 50 indirim uygulanıyor

Ramazan ayının girmesiyle beraber gıdadaki fiyatlar vatandaş tarafından yakın mercek altında. İftar sofralarını ziyafete çevirmek isteyen haneler sebzelerin fiyatlarının düşmesini beklerken müjdeli haber geldi ve Domates, salatalık ve biberde yüzde 50 indirim başladı!

BİM’de çok konuşulacak Ramazan indirimleri başladı! Karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü

BİM’in Ramazan indirimlerinin yer aldığı 31 Mart 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de karnıyarık tenceresi 219 TL’ye, kulplu fırın tepsisi 199 TL’ye düştü. Stoklar tükenmeden yetişin! 31 Mart 2023 fiyat listesi

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Ramazan Kıymazaslan Haberi

Ramazan Kıymazaslan

Profesyonel bir tasarım ekibi tarafından gerçekleştirilen tasarım ve içerik geliştirme çalışmalarından sonra yayına giren yemenoglu.com.tr, yenilenen çizgisi, görsel olarak daha canlı ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor.


7 Kasım 2012 tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan internet sitesi; yeni ev almayı planlayanlar kadar, inşaat ve ev dekorasyonu ile ilgili bilgi almak isteyen ziyaretçilerin de sıkılmadan gezip bilgi alabilecekleri bir tasarımda hazırlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Yemenoğlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Kıymazaslan; “Kolay site içi dolaşım özelliği sayesinde kullanıcıların içeriklere, akıcı ve modern bir şekilde erişebildikleri yeni sitede; daha önceki versiyonlarda en fazla tıklanan kısımlar olan; ‘kurumsal’, ‘projeler’, ‘foto galeri’, ‘insan kaynakları’ ve ‘iletişim’ menü adımlarının en baştan, sayfa sayfa içerikleri ele alınarak güncellendiğini ve ziyaretçilerin beklentilerine uygun olarak yeniden tasarlandığını.” vurguladı.


Yeni...