29 / 04 / 2024

ramazan tatili

ramazan tatili

Ramazan ayında düşük bütçeyle tatil yapmak isteyen tatilcilere gün doğdu. Ramazan ayında yerli müşterisi azalan oteller yüzde 30’a varan indirime başladı. Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı konuyu değerlendirdi.

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Bayram tatilinde 9 gün sürprizi! Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayıp ne zaman bitecek?

Ramazan bayramı tatiline çıkacaklar 'Bayram tatili 9 gün mü oldu yoksa 3 gün mü olacak' sorusunun cevabını merak ediyor. Daha önceki bayramlarda 9 gün tatil açıklayan hükümet bu bayramda kaç gün tatil edileceğini Kabine Toplantısında görüştü.

60 TL'ye bayram tatili fırsatı! Talep yüzde 600 arttı! Hemen yerinizi ayırtın! 

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber, vatandaşlar tatil planlarını devreye aldı. Milyonlarca vatandaş, uygun fiyatlı tatil yollarını arıyor. Kamp tatili, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor...

Ramazan Bayram tatili 2022'de kaç gün oluyor bayram tatili 9 gün açıklaması için hükümet ne dedi?

Ramazan Bayramı tatili kaç gün sorusu bugünlerde cevabı en çok merak edilen soru. Ramazan Bayram tatili kaç gün olacağını merak edenler tatil planları, yolculuk günlerini buna göre planlıyor. Bayrama bir haftadan az bir süre kaldı! İşte detaylar..

Bayram tatili 9 gün mü oldu? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? Resmi tatil ilan edildi mi?

Ramazan Ayı'nın sona yaklaşmasıyla birlikte Ramazan Bayramı'nda kaç gün tatil olacağı merak edilmeye başlandı. Peki, bayram 9 gün tatil olacak mı? İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

2022 Ramazan Bayramı ne zaman ve kaç gün? Bayram tatili 9 gün olacak mı? İşte detaylar

Ramazan ayının gelmesi ile, "2022 Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?” sorusu da gündeme geldi. Bazı yıllar 9 gün olarak duyurulan Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl kaç gün olacağı merak konusu. Ramazan ayının bitimine sayılı günler kala program yapacak kişiler için detayları derledik…

Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak açıklaması yapıldı mı, Bayram ne zaman başlıyor?

Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala milyonlarca insan bayram ziyareti ve tatil planı yapmaya başladı. Bayram tatilinin 9 gün olmasını bekleyenler 'Ramazan Bayram tatili dokuz gün olacak' açıklaması yapıldı mı sorusunu soruyor. İşte detaylar..

İstMarina'dan Cote D’Azur tatili!

DAP Yapı, İstMarina’dan Ramazan ayında daire alanlara Cote D’Azur tatili hediye ediyor. Proje kapsamında bölgeye 30 milyon değerinde 2 köprü ile bulunduğu alana kavşaklar da yapıldı.

İnşaat sektörü Eylül ayından umutlu!

Seçim ve ramazan tatili etkisi ile satışların gerilediğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri gözünü eylül ayına dikti. Yeni projelerini önümüzdeki ay satışa sunmayı planlayan inşaat patronları satışların artmasını bekliyor.

İnşaatçılar Eylül ayından umutlu!

Temmuz'da Türkiye’de konut satışı geçen yıla göre yüzde 20.2 oranında geriledi. Seçim ve ramazan tatili etkisi ile satışların gerilediğini belirten gayrimenkul sektörü temsilcileri gözünü Eylül ayına dikti.

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluk oluşturdu.Bayramı şehir dışında geçirmek isteyen tatilciler, otoyolun İzmit-Adapazarı kesiminde uzun araç kuyruğuna neden oldu

TEM otoyolunda bayram tatili yoğunluğu!

Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM otoyolunun Kocaeli-Sapanca kesiminde yoğunluğa neden oldu. Karayolları ve trafik ekipleri, ulaşımda aksaklık yaşanmaması için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

ramazan tatili Haberi

ramazan tatili

Oteller ayrıca, geniş aileler için 2 çocuğa ücretsiz tatil imkanı, yaşlılara indirim, kendi aracıyla gelene yakıt katkısı, günlük şehir turu gibi fırsatlar da sunuyor.

Coral Travel & Odeon Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, “Erken rezervasyon kampanyalarının sona erdiği bu günlerde bazı otellerde yüzde 30’a varan indirimler devam ediyor” dedi. Kamçı, şunları söyledi:

“Ramazan ayında tatil yapmak isteyen misafirlerimiz için otellerin özel kampanyaları bulunuyor. Bu dönem için misafirlerimiz yaz sezonunun diğer dönemlerine oranla daha uygun fiyatlarla tatil yapma şansına sahip oluyor. Uygun fiyat avantajlarının yanında Ramazan ayına özel, geniş aileler için 2 çocuğun ücretsiz olduğu, yaşlı indirimlerinin bulunduğu ve ulaşımlarını kendi araçlarıyla gerçekleştirecek olan misafirlere yakıt katkısının yapıldığı otellerimiz bulunuyor.”


‘Büyük indirimler var’

Tatilsepeti.com Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, “Oteller bu dönemde...