21 / 05 / 2024

Ramazan Yalçın Öz

Ramazan Yalçın Öz

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

'Fiziki altın toplayın' diyen Ramazan Kurtoğlu'ndan korkutan açıklama geldi! Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu son zamanlarda rekor kıran altın fiyatlarına yönelik çok önemli açıklamalarda bulunarak ''Fiziki altın alın'' dedi. Eğer bunu yaptıysanız yandınız!

Garanti Bankası'ndan Ramazan ayına özel çılgın kampanya! Market alışverişlerinizden 400 TL kazanacaksınız!

Garanti Bankası, bonus web sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Garanti, Ramazan ayına özel yapacağınız market alışverişlerinizde 400 TL bonus verecek. İşte ayrıntılar...

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Mimarlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalçın tarafından kuruldu.

Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisi ödememiş!

Sit alanına kaçak köşk diken Soner Yalçın iki yıldır emlak vergisini de ödemediği ortaya çıktı. Çıkan haberler yüzünden panikleyen Soner Yalçın, dün borcunu apar topar yatırmış...

Soner Yalçın’ın Çeşme’deki kaçak köşkünün arazisi sit alanı mı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın İzmir'in Çeşme ilçesindeki kaçak köşkünün arazisi sit alanı çıktı. Kanunu hiçe sayarak, sit alanının ortasına 3 katlı lüks köşk diken Soner Yalçın’a belediye göz yumdu.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Faruk Yalçın’ın miras davasında yargıtay son sözü söyledi!

Süreyya Yalçın Dünyanın en zenginleri listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş insanı Faruk Yalçın’ın mirasının yarıya yakınını alacak...

Yalçın Karayağız'dan Mimar Sinan Üniversitesi açıklaması!

MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız yaptığı açıklamada istediklerini almadan binadan tahliyelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Hasan Süzer’den miras kalan yalının satışı istendi!

Merhum iş adamı Hasan Süzer’den çocuklarına miras kalan yalı davalık oldu. Süzer’in oğlu iş adamı Kemal Süzer’den, karşılıksız çıkan çek nedeni ile alacaklı olan bir plastik firması önce icra takibi başlattı; daha sonra mahkemeye başvurarak yalının satışını istedi.

Yalçın Gül'ün evinde arama yapılmasına ilişkin açıklama!

FETÖ soruşturması kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda Yalçın Gül’ün ev ve iş yerlerinde aramalar yapıldığı ile ilgili haberler çıkmıştır. Asılsız ihbar nedeniyle yapılan aramalar sonucunda herhangi bir işlem yapılmamıştır.

Orka Enez serisi, ahşabın yalın şıklığını yansıtıyor!

Doğanın yalın güzelliğinden ilham alan ENEZ serisi pratik çözümler sunarak banyoları metropol insanının ruhuna dokunan yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Yalçın Eldoğan: Müteahhitliğin okulu yoktur!

İlk para kazanmaya okurken gündüz market çıraklığı, akşam kahvehane garsonluğuyla başlayan, bugün artık devlete bile inşaat işi yapan başarılı iş adamı Yalçın Eldoğan tecrübelerini paylaştı.

Ramazan Yalçın Öz Haberi

Ramazan Yalçın Öz

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu. 


Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat sektörü ile ilgili olarak: 1-İnşaat ,taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,...