30 / 04 / 2024

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...



Süreyya Yalçın iş insanı Ozan Baran ile Ocak 2016 yılında evlenip Amerika Miami’ye gelin gitmişti. Çift geçen yaz tatile geldikleri Türkiye’de Aralık'a kadar kalıp Amerika’ya geri gitmişti.

Posta Gazetesi'nden Halil Kalmuk'un haberine göre; yakın arkadaşı Sinem Yıldırım, bir dergi için sosyetik güzelle röportaj yaptı. Süreyya Yalçın, “Çin’de ilk ölümler başladığında işin ciddiyetinin farkında değildim. Salgın tüm dünyaya yayılmaya başlayınca çok etkilenip korktum. Eşim üzülmemem için bana haberleri izlettirmiyor. Gerçekten de korku içindeyim. İleriye dönük hiçbir plan, program yapamıyorum. Şu an vatanımda olmayı çok ama çok isterdim” diye konuştu.

Süreyya Yalçın ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Süreyya Yalçın, “Evde karantina nasıl geçiyor?” sorusunu şu şekilde cevapladı: 

“İki aydır karantinadayız. Evcimen olduğumuz için sorun yok aslında. Eşim home office’de çalışıyor. Ben ise bol bol kitap okuyorum ve köpeklerimle ilgileniyorum. Her hafta vitaminli serum alıyorum. Bünyemi güçlü tutmaya çalışıyorum.

Asla misafir kabul etmiyor, kimseyle görüşmüyoruz. Hatta başkaları ile temastan kaçınmak adına ev işlerini bile Ozan ile birlikte dönüşümlü yapıyoruz. Umarım insanlar artık hijyenin önemini anlamış, doğaya verdikleri zararın farkına varmışlardır.”

Süreyya Yalçın ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Katie Price'nin 2 milyon sterlinlik evinde hayalet var iddiası!

Kylie Jenner emlak imparatoriçeliğine göz dikti!

Marc Anthony'nin lüks malikanesi!


Geri Dön