12 / 05 / 2024

Rami Abou Khalil

Rami Abou Khalil

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Rami Kuru Gıda Hali yıkılıyor!

Eyüpsultan Rami’de yer alan Rami Kışlası’nda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında, Rami Kuru Gıda Hali’nin taşınma işlemleri başladı. Zabıta ekipleri, iş yerlerini tahliye edilen esnafın dükkanlarında yıkıma başladı.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

Rami Kışlası Kütüphanesi yakında açılacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Rami Kışlası'na inşa ettiğimiz muhteşem kütüphaneyi de yakında milletimizin hizmetine sunacağız" dedi...

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Khalil A Alhasanat tarafından kuruldu.

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

Rami Kışlası restorasyonu tam gaz!

Eyüpsultan'daki Rami Kışlası'nda restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Yapının kaba inşaatı tamamlandı. 

Barwa Yatırım Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barwa Yatırım Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Mohammad Khalil Alzir tarafından kuruldu...

Rami Abou Khalil Haberi

Rami Abou Khalil

Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Radi Abou Khalel, Abdulhadi Abou Khalil, Rami Abou Khalil tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu.  


Abou Khalil Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya...