09 / 05 / 2024

Rami Gayrimenkul

Rami Gayrimenkul

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karayılan, Asem Abdulhadi tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Rami Jarur tarafından kuruldu.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün  Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Rami Kamal M. Aboobaideh tarafından kuruldu.

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Sheeraz Bilal, Rami Hanano ve Abdullah Ahmad ortaklığında kuruldu.

Refah Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Refah Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye ile Rami Akeıssa ve Mohammad Alıssa ortaklığında  kuruldu. 

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alhorani, Ahmed Wasim Al Moussliy, Rami Al Rayes tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Gayrimenkul ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Eşref Gültepe tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, Numan Efendi Sokak'ta kuruldu.

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karayılan, Asem Abdulhadi tarafından 50 bin TL 'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu.

Cüneyt Palancı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cüneyt Palancı Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Cüneyt Palancı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Eyüp, Topçular Mahallesi, Rami Kışla Caddesi'nde kuruldu

Timur Gayrimenkul Haliç'te 230 bin TL'ye!

Nef 163 projesini de hayata geçiren Timur Gayrimenkul'ün Haliç Rami'de yeni bir projeye başladığı öğrenildi. Adı şimdilik saklı tutulan projede fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Rami Gayrimenkul Haberi

Rami Gayrimenkul

Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Karayılan, Asem Abdulhadi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri otel ticarethane inşaatlarını almak yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Rami Gayrimenkul Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Molla Eşref Sokak,...