27 / 04 / 2024

Rami Kışlası satılıyor

Rami Kışlası satılıyor

1999 yılında Eyüp Belediyesi, Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satmaya hazırlanıyormuş. 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak arsayı satın alanlar, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği projeyi uygulayacakmış.

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

 Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Güzel bir davetin ardından dağ gibi biriken bulaşıklar artık gözünüzü korkutmasın. Bütün korkunuza sebep olan bulaşıkları Regal'e bırakın ve kafanızdan bulaşık derdini atın. Peki Regal bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Nisan 2023 fiyat listesi

Sessziliği ve bulaşıklarınızı tertemiz yapan bir fiyatperformans ürünü olan Regal Bulaşık Makinesi, En çok aratılanlar arasında. Fiyatı ile de ön plana çıkan makinenin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki Regal Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Grundig bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig bulaşık makinesi, bulaşıklarınızı en çok sayıda almayı amaçlayıp ona göre dizayn edilen Grundig bulaşık makinesi, Tek seferde en çok kirliyi almayı  amaçlayarak dizayn edilmiştir. Grundig bulaşık makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Homend Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi en ucuza nerede satılıyor? İşte Homend 17 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Homend Profashion Prof 3003H Döküm Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W en ucuza nerede, ne kadara satılıyor sorusunun cevabı bu haberde. İşte detaylar..

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch, dünya çapında bilinen bir ev aletleri ve elektronik ekipman üreticisidir. Bosch bulaşık makinesi, yüksek kaliteli bir bulaşık yıkama deneyimi sunan üstün özellikleri ile öne çıkmaktadır. Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Rami Kışlası satılıyor Haberi

Rami Kışlası satılıyor



Rami satılıyor


Eyüp Belediyesi, içinde Rami Kışlası ve Gıda Toptancıları Çarşısı'nın bulunduğu 220 dönüm arsayı satıyor.


Gazete ilanları ile müşteri aranacak arsa 10 trilyon liradan ihaleye çıkacak...


YENİ HİZMET ÜNİTESİ


   GIDA Toptancıları Çarşısı'nda faaliyet gösteren esnafın yapımı tamamlanan Mega Center'a taşınmasından sonra satışa çıkarılacak alanda sosyal ünitelerin yer aldığı dev bir kompleksin hayata geçeceğini hatırlatan Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç, ''İstanbul örnek bir hizmet yeri kazanacak'' diyor. Genç, ''Satışla ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı. Girişimcilerin tekliflerini bekliyoruz'' diye konuşuyor.


220 dönümlük arsayı satılan alan kişi ve kuruluş, Eyüp Belediyesi'nin geliştirdiği ''Rami Kışlası Sosyal ve Kültürel Merkezi Restorasyon Projesi''ni uygulayacak. Projede açık ve kapalıçarşı...