26 / 07 / 2024

Ramin Forouzandeh

Ramin Forouzandeh

İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Şirket Ramin Forouzandeh tarafından İstanbul Şişli ilçesinde kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Grey Maslak Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayşe Karadağ Erdoğan ve Ramin İsmaili ortaklığında kuruldu.

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alef İstanbul Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Afrang Shayani ve Ramin Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Şirket Ramin Forouzandeh tarafından İstanbul Şişli ilçesinde kuruldu.

Beşiktaş, Bakü'de futbol okulu açıyor!

Yapılan çalışmalar hakkında incelemelerde bulunup tesisleri inceleyen ve antrenörlere gerekli bilgileri aktaran Ufuk Pak, ayrıca Azerbaycan Futbol Federasyonu Başkanı Ramin Musayev ile de bir görüşme yaptı.

Ramin Forouzandeh Haberi

Ramin Forouzandeh


İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu. Şirket Ramin Forouzandeh tarafından kuruldu.


İspadana Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; İNŞAAT-MÜHENDİSLİK 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak   2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...