22 / 05 / 2024

Rams Yapı Kule Rams projesi

Rams Yapı Kule Rams projesi

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede ön talepler toplanmaya devam ediliyor.

Marmarams'da daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor!

Rams Yapı tarafından ‘Yedi kat güzel hayat’ sloganıyla hayata geçirilen Marmarams projesi avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Projede daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor.

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Ramsaş Rams Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ramsaş Rams Yapı Anonim Şirketi Hayri Suat Köseoğlu, Muhammet Civelek ve Recep Karamahmutoğlu ortaklığında 240 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rams Yapı Marmarams ödeme planı!

240 daireli olarak planlanan Marmarams'ta daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salona kadar farklı şekillerde dizayn edildi..

Marmarams Esatpaşa satış fiyatları!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams Esatpaşa satış fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 240 daireden meydana geliyor.

Rams Yapı Marmarams satışa çıktı!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams projesi bugün satışa çıktı. Proje 240 daireden meydana geliyor.

Rams Yapı'dan Marmarams projesi geliyor!

RAMS YAPI, şimdi İstanbul’un bir başka değerli bölgesi Esatpaşa'da yine özel, yine değerli ve yine her şeyiyle göz kamaştıran bir yaşam konseptine daha imza atıyor.

KuleRAMS projesinde fırsatlardan fırsat beğenin!

Hayata geçirdiği projelerle geleceğin yaşam alanlarını tasarlarken ödeme kolaylıkları sunmayı ihmal etmeyen Rams Yapı, şimdi de KuleRAMS projesindeki avantajlı ödeme fırsatları ve cazip indirim oranlarıyla dikkat çekiyor.

Kule Rams satışa çıktı!

İşte beklenen an geldi! Geleceğin yaşam alanlarını tasarlayan Rams Yapı güvencesiye Anadolu yakasının yıldızı Şerifali’de yükselen KuleRAMS Projesi’nde satışlar başladı! Daire teslimleri 2017‘de.

Kule Rams'in lansmanı ay sonunda yapılacak!

2+1, 3+1 şeklinde daire seçeneklerinin bulunduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Rams Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor.

Rams Yapı Ataşehir Esatpaşa'da yeni projesine hazırlanıyor!

Ataşehir Esatpaşa'da 250 dairelik yeni projesine hazırlanan Rams Yapı bugüne kadar Sample Style ve Sample Park projelerinin satışlarını tamamladı. Firma hakkında Satış Yönetmeni Melis Alçayır şu açıklamalarda bulundu...

Kule Rams projesi ay sonunda tanıtılacak!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor.

Ataşehir Kule Rams projesinde ön talepler devam ediyor!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Kule Rams projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. Ataşehir'de yükselen projede daire fiyatları ve ödeme planları henüz belli değil.

Rams Yapı Kule Rams projesi Haberi

Rams Yapı Kule Rams projesi

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede alıcılara huzur, aile ortamı ve yatırım avantajı aynı anda sunuluyor. 


Rams Yapı  imzasıyla yükselen projede ailelerin çocuklarıyla vakit geçirilebileceği oyun alanları ve spor yapılacak fitness merkezi bulunuyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunan Kule Rams projesinde açık kapalı otopark, güvenlik sistemi gibi donatıların yanı sıra fonksiyonel ve teknik anlamda güçlü malzemeler yer alıyor.


Ön talep süreci devam eden Kule Rams projesi modern mimarinin geleneksel mimariyle iç içe harmanlanıyor. Fiyatların ve ödeme planının henüz belli olmadığı Kule Rams projesinde özel olarak tasarlanan fitness ve koşu parkı da mevcut. 




www.ramsyapi.com.tr

www.kulerams.com

Telefon: 0216 470 00 88 - 0216 291 26...