18 / 07 / 2024

Rantaş Yapı çay yolu projesi

Rantaş Yapı çay yolu projesi

Rantaş Yapı tarafından hayata geçirilen yeni dubleks evleri Çay yolu bölgesinde yer alacak. Toplam 5 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede bahçe ve yeşillik ağırlık olacak.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Seha Yapı'da vade farksız 18 ay taksit imkanı!

Seha Yapı, 14 Subat'a kadar geçerli bir kampanyaya başladı. Bu kapsamda anlaşmalı katılım bankasından yüzde 0.42'den başlayan oranlarla 120 aya kadar vade veya vade farksız 18 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor.

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Özdemir, Satılmış Aydın tarafından 140 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Kabataş-Mecidiyeköy metro ihalesi bu ay yapılacak!

Mecidiyeköy’ü Kabataş’a bağlayacak 6,5 kilometrelik yeni metronun ihalesi Ocak ayında yapılıyor. Kabataş önce Mahmutbey ’e ardından da Bahçeşehir ’e metro ile bağlanıyor.

Kervan Yapı'nın Ayşeçavuş projesi Suadiye'de yükselecek! Yeni proje!

Kervan Yapı'nın yeni projesi Kervan Ayşeçavuş Suadiye'de hayata geçecek. Bağdat Caddesi'ndeki projenin Şubat ayı civarında başlaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı dairler bulunuyor.

Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve de inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.Astro Beylikdüzü Batı Yapı'da 40 ay 0 faiz fırsatı...

Referans Güneşli'nin lansmanı bu ay yapılacak!

Kiler GYO iştiraki Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Güneşli, bu ay resmen satışa çıkacak. Referans Güneşli'de lansman öncesi 204 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön satışlar başladı...

Rantaş Yapı' dan 750 bin TL' ye yeni dubleks daireler!

Rantaş Yapı tarafından hayata geçirilen yeni dubleks evleri Çay yolu bölgesinde yer alacak. Toplam 5 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede bahçe ve yeşillik ağırlık olacak.

Sur Yapı İdilia 60 ay 0 faiz kampanyası!

Sur Yapı imzası taşıyan Sur Yapı İdilia Evleri İstanbul Sultanbeyli'de 60 aya varan vade farksız ödeme fırsatıyla alıcısına sunuluyor.Sur Yapı İdilia Evleri 2016'nın Haziran ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Vitrin'den 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen Sur Yapı Vitrin 60 ay 0 faiz ödeme fırsatı sunuyor.238 daireden oluşan Sur Yapı Vitrin 1+1'den 4+1'e daire tipleriyle 45 bin metrekare alan üzerinde meydana geliyor.

Rantaş Yapı' dan Çay yolu bölgesine yeni dubleks evler! 750 bin TL' den başlayan fiyatlarla!

Rantaş Yapı tarafından hayata geçirilecek olan dubleks evlerin inşasına başlanıldı. Proje 5 dönüm arazi üzerinde yer alacak. Proje bahçe ve yeşillik ağırlıklı olacağı için doğa ön planda tutulacak.

Tuzla Marina Hünkar Çayırı arasına yol yapılacak! İhalesi 19 Ocak'ta!

Tuzla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Tuzla Marina Hünkar Çayırı arasına yol yaptıracak. İhalesi 19 Ocak 2015 tarihinde yapılacak söz konusu yol yapım işi 300 günde tamamlanacak.

Belediyelerden 6 ay boyunca kesinti yapılmayacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Edirne’de yapılan 100. İl Başkanları toplantısına katıldı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, belediyelerden 6 ay boyunca borçlarından dolayı gelirlerinden kesinti yapılmayacağını açıkladı.

Rantaş Yapı çay yolu projesi Haberi

Rantaş Yapı çay yolu projesi

Rantaş Yapı imzasıyla yükselecek olan proje Ankara Çay yolu bölgesinde yer alacak. Mea Evleri projesinden sonra yeni projeye imza atan Rantaş Yapı' nın bu projesinde toplam 16 dubleks daire yer alacak. 


Projede doğa ve bahçe önplanda tutulacak. 5 dönüm arazi üzerine kurulacak olan proje içerisinde  otoparkı, oyun alanları ve yürüyüş yolları da yer alacak. Dubleks evlerin alanları 230 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.


Projedeki dubleks evlerin fiyatları 750 bin TL' den başlıyor. Projedeki evlerin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Rantaş Yapı iletişim bilgileri!

Satış Ofisi: Selanik Cad. Tankut İşhanı No: 82/25 Kızılay, Çankaya Ankara

Telefon: 03124255199

Web: [email protected]

Tülay...