10 / 05 / 2024

Rashad Abbasov

Rashad Abbasov

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abbasov, Serdar Başara tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da Nish İstanbul Sitesi'nde kuruldu.

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rea Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvın Abbaszade, Rajab Abbasov ve Ramazan Abbaszade ortaklığında kuruldu.

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Aghashırınlı tarafından kuruldu.

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket kuruldu!

Pardus İnvest Gayrimenkul Anonim Şirket bugün Şişli'de 74 milyon 530 bin 41 TL sermaye bedeli ile Vugar Abbasov, Parvız Abbasov ve Anhar Ahmadov ortaklığında kuruldu.

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Rashad Mammadlı tarafından kuruldu.

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Abbasov tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hoshyar Rashad Yahya tarafından kuruldu. 

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Gulıyev tarafından kuruldu.

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün I. W. N. Rashad Sharby taradından kuruldu.

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Azyap Danışmanlık İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi  Reşat Abbasov, Alıbay Alıyev ve Habıl Mammadov ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TANAP ve TAP hatlarının yapımı başarıyla sürüyor!

1. Avrasya Enerji Konferansı başladı. Konferansın açılış toplantısında konuşan Azerbaycan Enerji Bakan Yardımcısı Natig Abbasov, Güney Kafkas Boru Hattı, TANAP ve TAP hatlarının yapımının başarıyla sürdüğünü ifade etti.

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Rashad Abbasov Haberi

Rashad Abbasov

SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Rashad Abbasov, Serdar Başara tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Temmuz'da kuruldu. 


SRS Group Yatırım İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Şirket her nevi sınaî, ticari, zirai ve mali maksatlarla; inşaat, taahhüt, enerji, petrol, petrol ürünleri, telekomünikasyon, her türlü taşımacılık, otomotiv, madencilik, turizm sektörü ve diğer konularla iştigal eden şirketler kurabilir, kurulmuş olanların hisselerini veya ortaklık paylarını alabilir, kurulacak veya kurulmuş olan anonim veya limited, yerli ve yabancı şirketlerin sermayelerine ve yönetimlerine iştirak edebilir, idarelerini üstlenebilir, bu şirketlerin mali, idari ve teknik organizasyonlarını yapabilir. 2- Şirket konusu ile ilgili acentelikler, distribütörlükler, yetkili satıcılıklar alabilir, gerektiğinde verebilir. Gerekli izinleri alarak şubeler, irtibat büroları açabilir. 3- Her...