08 / 05 / 2024

Rashad Rustamov

Rashad Rustamov

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Larm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Aghashırınlı tarafından kuruldu.

Rido İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rido İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Israk Rustamov tarafından kuruldu.

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Hydrbek Rustamov tarafından kuruldu.

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reges İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Rashad Mammadlı tarafından kuruldu.

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Herba Flora Natural Gıda Kozmetik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Fızulı Huseynov ve  Rashad Aghayev tarafından kuruldu.

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nodır Rustamov ve Emre Kandemir ortaklığında kuruldu.

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrmax Property Gayrimenkul Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Abbasov tarafından kuruldu.

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krb Taşımacılık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hoshyar Rashad Yahya tarafından kuruldu. 

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azmir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rashad Gulıyev tarafından kuruldu.

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smile Of Home Internatıonal İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün I. W. N. Rashad Sharby taradından kuruldu.

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Al Mırsad İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mırsad İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Rashad Halmo Almasrı, Husseın Katrıb, Mohamed Katrıb ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Rashad Rustamov Haberi

Rashad Rustamov

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100  bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu. 


Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1. Şirket, kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi, her türlü konut, ticari gayrimenkul ve altyapı projelerinin inşası,taahhüt işleri ve ticareti ile her türlü inşaat malzemelerinin ve ekipmanlarının ticareti alanında faaliyet gösterir. 3.1.1. Şirket, bu amaçla gayrimenkul ve ev sahipleri ile kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projeleri geliştirmek için her türlü işlemde bulunabilir; kendisi veya üçüncü kişiler adına kentsel dönüşüm, gayrimenkul geliştirme projeleri ile inşaat ve taahhüt işleri için ilgili bakanlıklar, belediyeler ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile düzenleyici kuruluşlar ve üçüncü...