18 / 05 / 2024

rasimpaşa çeltikçi sokak ev yangını

rasimpaşa çeltikçi sokak ev yangını

Yangın saat 13.00 sıralarında Kadıköy Rasimpaşa mahallesi Çeltikçi sokakta bulunan 4 katlı binanın 2 katında çıktı. Çıkış nedeni öğrenilemeyen yangın kısa sürede büyüyerek diğer katlara sıçradı...

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 10 Temmuz ne zaman açıklanacak?

TOKİ Manavgat Çeltikçi kura sonuçları 10 Temmuz ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Bilkent Şehir Hastanesi açılış için hazır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şehir hastaneleri hayalim olan projeler dizisiydi' dediği o hastanelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor. Hastanenin 15 Şubat-15 Mart tarihlerinde hizmete başlaması planlanıyor.

Adana Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Yüreğir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri kıyısında hayata geçirilen Adana'nın ilk Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Kaş'ta imar barışı ile kaçak yapı inşa edildiği iddiası mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde imar barışı gerekçesiyle birçok kaçak yapı inşa edildiği iddiasını meclis gündemine taşıdı...

Adana'nın ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor!

Adana'nın 130 dönüm alana sahip ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor. Son rötuşları yapılan millet bahçesinin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Mustafa Keser: Havalimanına girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum!

"Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun" diyen ünlü sanatçı Mustafa Keser, "İstanbul Havalimanı'na girdiğimde ağlamamak için kendimi zor tuttum" dedi...

Vatandaşlığa geçiş için gayrimenkul değerleme raporu gerekli!

Türk Vatandaşlığına geçiş için gereken 250 bin dolar gayrimenkul yatırımlarında SPK lisanslı gayrimenkul değerleme raporunun önemini anlatan Tapu Ekspresi Genel Müdürü Engin Yalçın, vatandaşlığa geçiş kriterlerine ilişkin önemli bilgiler paylaştı...

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Troya Müzesi açılış için hazır!

Troya bölgesinden çıkan eserlerin bir nokta toplanacağı Troya Müzesi açılış için gün sayıyor. Toplam 90 bin metrekare alana inşa edilen müzede 2 bin civarı eser yer alacak.

rasimpaşa çeltikçi sokak ev yangını Haberi

rasimpaşa çeltikçi sokak ev yangını


Yangın saat 13.00 sıralarında Kadıköy Rasimpaşa mahallesi Çeltikçi sokakta bulunan 4 katlı binanın 2 katında çıktı. Çıkış nedeni öğrenilemeyen yangın kısa sürede büyüyerek diğer katlara sıçradı.Yangını farkeden bina sakinleri kendilerini can havliyle dışarı atarken çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Korku ve paniğin yaşandığı yangında alevler çevredeki binaları da tehdit etmeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak çevre güvenliğini aldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti.  


Binanın arka tarafından alevler müdahale eden itfaiye ekipleri yanan binadan kopan parçalar nedeniyle zor anlar yaşadı. Merpen aracıyla da müdahale edilen yangın yaklaşık yarım saat süren çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı. Çevredekiler yangın çıkan evde 7-8 kişinin kaldığını belirterek, "Yangın sırasında...