04 / 05 / 2024

Raşit Ayan

Raşit Ayan

Çebikon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Ayan, Ömer Çebi tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Bakırköy, İncirli Caddesi, Hızalanı Sitesi'nde kuruldu.

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar tapu işlemlerini artık daha kolay yapacak! İşte yeni sistem!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları uzaktan kimlik doğrulama sistemi ile fiziki evrakla uğraşmadan tapu işlemleri gibi resmi işlemleri kolaylıkla yapabilecek. İşte yeni sistem...

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dova Yapı Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Akbaş tarafından kuruldu.

ABD’li o isimden çok iddialı sözler! “Altın, Fed’e rağmen!..”

Geçtiğimiz hafta, ABD’den gelen istihdam verileriyle, kapanışa dakikalar kala büyük düşüş yaşayan altında yeni tahminler geldi. Üstelik ABD’den gelen bu tahminler, Fed’e rağmen oldukça iddialı.

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygünler Gayrimenkul Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Raşit Aygün tarafından kuruldu. 

Raba Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raba Yapı Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Raşit Bayram tarafından kuruldu.

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

The Project Yapı Çözümleri Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşit Karayel  tarafından kuruldu.

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocs Grup Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Akif Atila,  Muhammet Raşit Yavuz ve Sadet Demir tarafından kuruldu.

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Sel ve Muhammet Raşit Güngör ortaklığında kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Raşit Ayan Haberi

Raşit Ayan

Çebikon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Ayan, Ömer Çebi tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Çebikon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işleri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Çebikon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, İncirli Caddesi, Hızalanı Sitesi A-1 Blok...