30 / 04 / 2024

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.



Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Başar Arıcan tarafından kuruldu.

Temren Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır, 1 - Yurt içi ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişilere her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine sözleşme yaparak kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, bunları satmak, kiraya vermek. Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek amacıyla, a - Her türlü taşıt ve gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkuller üzerinde irtifak, intifa, sükna, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir, tapu dairelerinde gayrimenkuller ile ilgili her türlü cins tahsisi, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarruflar gerçekleştirebilir. b - Şube, depo ve teşhir alanı tesis edebilir ve işletebilir. c - Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle şirket kurabilir ve mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir, mümessillik ve danışmanlık yapabilir. d - Marka, ihtira beratı, ustalık ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve feragat edebilir ve lisans anlaşmaları yapabilir.


Geri Dön