03 / 05 / 2024

Rasoul Taljo

Rasoul Taljo

Capital Trust Uluslararası Havacılık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Rasoul Taljo tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Başakşehir, Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Aslapex İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslapex İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Pezeshkifar tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Landstar İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landstar İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta Ghulam Rasoul Rasoulı tarafından kuruldu.

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yıldız Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Resoulı ve Mılad Rasoulı ortaklığında kuruldu.

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yegengil ve Rasoul Narımanı Zamanabadı ortaklığında kuruldu.

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

King Dis Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bakrı Zackarıa Rasoul ve Mohamad Bakrı Rasoul tarafından kuruldu.

Staay Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Staay Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Abbaszadeh Aghdam tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Uluslararası İnşaat Ticaret İthalat ve İhracat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasoul Mohammad Zadeh tarafından kuruldu.

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joinvest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alan Abdul Rasoul tarafından kuruldu.

Capital Trust Uluslararası Havacılık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Trust Uluslararası Havacılık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Rasoul Taljo tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ekim'de Başakşehir, Mall Of İstanbul'da kuruldu.

Rasoul Taljo Haberi

Rasoul Taljo

Capital Trust Uluslararası Havacılık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Rasoul Taljo tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Capital Trust Uluslararası Havacılık ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü dayanıklı ve dayanıksız malların alımı satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. b)Her türlü arsa,arazi,bina,konut,ofis,işyeri,otel,tesis gibi gayrimenkulleri almak satmak,kiralamak ve kiraya vermek,yurtiçi ve yurtdışında pazarlama ve aracılık faaliyetlerinde bulunmak. c)Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,prefabrike inşaat ve meskenler yapmak,yaptırmak ve bunları satmak,kiraya vermek. d)Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri alım satımı ithalat ve ihracatını yapmak. e)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin  yurt...